BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Oral-B Professional Care 6000 D36.575.5x White elektromos fogkefe bemutató

2017.05.16 12:07

Az Oral-B Pro 6000 egy felsőkategóriás elektromos fogkefe. Jelen bemutató írásakor 29290 forintos árával a második legdrágább elektromos fogkefének számít az Oral-B termékei között.

 1. Tulajdonságok

Az Oral-B Pro 6000 egy felsőkategóriás elektromos fogkefe. Jelen bemutató írásakor 29290 forintos árával a második legdrágább elektromos fogkefének számít az Oral-B termékei között. Vajon tud annyit, amennyibe kerül? Az alábbiakban ez is kiderül!

Az Oral-B Pro 6000 számos extrával érkezik. A nyél vízhatlan, nyomásérzékelővel ellátott és kijelzi az akkumulátor töltöttségét. Emellett a fogkefe nyele kissé vastagabb is, mint az olcsóbb Oral-B fogkeféké, így fogásra vaskosabb. Összességében a nyél kicsit nehezebb is lett, 162 g-ot nyom.

A nyomásérzékelő szép és látható, mint az Oral-B más fogkeféinél. Túl erős fogmosáskor vörösen villog.

Az Oral-B Pro 6000 letisztult, orvosi fehér színben érhető el, ebben különbözik a többi Oral-B fogkefétől, melyekre inkább a kék szín jellemző.

 

Oral-B Professional Care 6000 elektromos fogkefe cross action fejjel

 

A töltéskijelző is sokkal szebbre sikerült, mint az előd Pro 5000-nél. Minden eddiginél pontosabban jelzi, ha az akkumulátor kezd lemerülni. Bónuszként az akkumulátor üzemideje is hosszabb a korábbiaknál.

A Pro 6000 valódi erőssége azonban az okoskijelző. Ez vizuálisan jeleníti meg a fogmosás alatt eltelt időt, majd a két perc letelte után egy mosolygós arcot. Emellett jelzi, mikor kell egy újabb negyedre váltani a fogaink között. A fogmosás végeztével a fogkefe értékeli a fogmosást, így ez egy igazán motiváló és nagyszerű eszköz!

 

 2. Működési mechanizmus

Az Oral-B Pro 6000 elektromos fogkefe 3D-s rezgést és forgómozgást végez, mely a hagyományos fogkefékkel összehasonlítva akár 100%-kal több lepedéket is eltávolíthat. Én úgy érzem, hogy ez egy kissé túlzás. Ennek ellenére bizonyítékok vannak arra, hogy a rezgő forgómozgás hatásosabb a lepedékek ellen, mint a hagyományos fogkefék, s határozottan hiszem, hogy előnyösebb elektromos fogkefét használni, mint hagyományosat.

A Pro 6000 hét fejjel érkezik, köztük a Cross Action, 3D White, Sensitive, TriZone, Kids Stages, Ortho és fogköztisztító fejekkel. A Pro 6000 töltője lehetővé tesz négy fej tárolását is.

 

3. Akkumulátor üzemideje

Örömmel jelentem, hogy az Oral-B eme fogkeféjének üzemideje jobb, mint az olcsóbb modelleké. Az akkumulátor 40-50 percig bírja, mely másfél hét fogmosást jelent egy emberre vetítve, mielőtt tölteni kellene. Amennyiben valaki macerának tartja a fogkefék töltését, annak ez határozottan jó hír! Ezzel együtt az akkumulátor üzemideje nem versenyezhet a Philips Sonicare-rel, mely akár 3 hétig is bírja.

 

4. Hordozhatóság

A fogkeféhez jár egy nagyon strapabíró fehér hordozó tok is, melyben akár 2 fej is elfér. Ahogy már fentebb is említettem, a fogkefe nehezebb, mint az előd Pro 5000, de a 40 g-os extra súly nem fogja lehúzni a csomagunkat.

 

 

 

5. Ár-érték arány

Igen, ez a fogkefe drága a maga 29290 forintos árával, bár nagyon sok előnyös extra jár hozzá. De vajon ezek az előnyök megérik a magasabb árat? Igen! De minden attól függ, mennyi pénzt akar valaki elkölteni.

 

 

 

 

Oral-B Pro 6000 elektromos fogkefe összegzés

Ez egy nagyon-nagyon jó elektromos fogkefe. Az okoskijelző, az akkumulátor üzemideje, a nyomásérzékelő, a töltő mind olyan extra, mellyel a fogkefe az olcsóbb modellek előnyeit kínálja egyetlen csomagban. Drága, ehhez kétség sem fér. Ahogy ahhoz sem, hogy ez egy kiváló fogkefe!

 

Kiegészítés (2016.06.22): Sajnos az Oral-B megszüntette ezen fehér dobozos 7 darab pótfejes változat gyártását.

A terméket folyamatosan készleten tartjuk, amíg hozzáférünk.

Ne maradj le, rendeld meg ma és hódíts a ragyogó mosolyoddal! :)