BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Segítség fogkefefej kiválasztáshoz (Oral-B)

2017.05.16 12:02

Mindenkinek egyéni fogtisztítási igényei vannak. Az Oral-B elektromos fogkeféihez széles választékban találhatóak fogkefefejek.

Mindenkinek egyéni fogtisztítási igényei vannak. Az Oral-B elektromos fogkeféihez széles választékban találhatóak fogkefefejek. Mi most segítünk a választásban, viszont a hatékonyság növelése érdekében kérdezd meg fogorvosod mit ajánl leginkább számodra. Az itt bemutatott fogkefefejek illenek az összes Oral-B oszcilláló-rotáló elektromos fogkefenyélhez. Leírás alatt videón is megnézheted, melyik fogkefefej hogy működik.


 

 

Oral-B 3D White fogkefefej a polírozó kehelynek köszönhetően eltávolítja a felszíni elszíneződéseket (mint a kávé és a dohány)és természetes módon fehéríti a fogakat.

 

 


Oral-B Cross Action fogkefefej az egyik prémium technológiával rendelkező fogkefefej, amelynek jellemzője, hogy a fogkefesörték 16 fokos szögben dölnek, így hatékonyabban emelik ki és távolítják el a foglepedéket, a hagyományos manuális fogkefével összehasonlítva.

 

 


Oral-B Precision Clean fogkefefej hatékonyan és gyengéden tisztítja meg a fogfelszínt a felhalmazódott foglepedéktől. Elősegíti a szájüreg tisztaságát és segítenek megőrízni a fogíny egészségét. Nem véletlen, hogy ez a legkeresetebb Oral-B fogkefe pótfej.

 

 

 


Oral-B Sensitive fogkefefej finom és gyengéd az érzékeny fogínyhez (műtét után, fogínybetegség esetén, implantátumok körül). Indikátor sörtéi elhalványulással jelzik a fogkefefej cseréjének esedékességét.

 

 


Oral-B Floss Action fogkefefej Micropulse sörtékkel rendelkezik, melyek mélyen a nehezen elérhető területekről is a fogak közé hatolva kisöprik onnan a foglepedéket.

 

 


Oral-B Stages Kids fogkefefej különleges, kisméretű sörtével rendelkezik, amely gyengéd, extra puha fogmosást tesz lehetővé és ideálisan alkalmazható a gyermekek apró fogainak tisztításához. 3 éves kortól ajánlott.

 

 


Oral-B TriZone fogkefefej innovatív, hármas hatású mélytisztító sörtékkel rendelkezik a hatékony lepedékeltávolítás érdekében a manuális fogmosás kedvelőinek.

 

 


 

Ortho: Fogszabályzót viselő pácienseknek ajánlott.

 

 


 

Power Tip: Hiddal, koronával, implantátumokkal rendelkező pácienseknek.

 

 

 Videók:

 

 

 

 

Mindig eszedbe jut a rendszeres fogkefefej csere?

 

Sokan elfelejtik, hogy a rendszeres fogmosás mellett az elhasználódott fogkefefejet fogorvosi ajánlásra 3 havonta cserélni kell.

A fogkefefejen baktériumok szaporodhatnak el és a sörték sem olyan hatékonyak már 3 hónap után. A használt fejet el kell dobni és újra cserélni. Pótfejből mindig eredeti Oral-B terméket érdemes venni, az utángyártott, kínai másolatok olcsó minőségűek, gyakrabban szükséges cserélni, lepedék eltávolító képességük is a leggyengébb. 

Webáruházunk szolgáltatása megoldást kínál a rendszeres fogkefefej cseréhez anélkül, hogy figyelned kelljen mikor kell azt lecserélni. Kattints a szövegre a részletekért.

FOGKEFEFEJ ELŐFIZETÉS >>