E-X.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Egyre többen futnak ma már országszerte és nem csak a különböző versenyeken, hanem hobbiként is, egészségmegőrzés céljából.

A legtöbben ma már nem vásárolnak méregdrága fényképezőgépeket csak azért, hogy családi eseményeiket, kirándulásaikat vagy a hétvégi bulikat megörökítsék.

Az utóbbi időkben egymást felüllicitálva kínálják csodatelefonjaikat a legnagyobb okostelefon márkák.

Az e-x.hu kínálata állandóan megújul, így nem csoda, ha a termékpaletta kiszélesedésével újabbnál újabb területekre találhatunk tökéletes és kedvező megoldást.

Sokan nem is tudták, de a Black Friday már az 1800-as évek közepétől, vagyis a 19. századtól használatos kifejezés.

Sokan azt sem tudják mik azok a drónok, mások pedig már azt kérdezik, hogy mire valók vajon a quadrocopterek?!

Néhány évvel ezelőtt a számítógépeinket egyedül a vírusoktól kellett féltenünk.

A legtöbb mobiltelefon szolgáltató és online webáruház ugyan kínál garanciát a termékeire, ám amikor valóban bekövetkezik a baj, akkor jönnek elő a kifogások és az apró betűs részek, amikre nem számítottunk.

A szájhigiénia igen fontos már gyerek korban is, nemhogy felnőtt korban, amikor már nem a tejfogainkat kell megóvnunk, hanem az életünk végéig velünk maradó csontfogakat.

A hazánkban csak „blútusz”-ként emlegetett Bluetooth egy vezeték nélküli technológia, amely a szabványos adatok cseréjét hivatott vezetékek nélkül megoldani.

2018.09.01 10:00

Ki ne hallott volna a legújabb őrületről, az okosóráról és az aktivitás mérőkről.

Valószínűleg már mindenki találkozott a különleges nevű Xiaomi (ejtsd: saomi) okostelefon márkával, amely az utóbbi évek legfelkapottabb márkájává nőtte ki magát Magyarországon is.

2017.06.21 09:12

Philips Sonicare 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Tudtad? A fogmosással töltött idővel a svájciak tartják a rekordot. Alkalmanként öt percen át sikálják fogaikat.

Az Oral-B Pro 6000 egy felsőkategóriás elektromos fogkefe. Jelen bemutató írásakor 29290 forintos árával a második legdrágább elektromos fogkefének számít az Oral-B termékei között.

Az első benyomás rengeteget számít. Legyen szó egy állásinterjúról, egy randevúról vagy akár csak egy egyszerű találkozóról – a megjelenés sokat alakít a megítélésen. Most itt a lehetőség, hogy mindenkit elkápráztass! Válaszd Te is a fog- és szájápolás legjobbját, és kápráztass el mindenkit a ragyogó mosolyoddal! Dönts az Oral-B kiváló újdonsága mellett!

Mindenkinek egyéni fogtisztítási igényei vannak. Az Oral-B elektromos fogkeféihez széles választékban találhatóak fogkefefejek.