BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Mire jó a szónikus elektromos fogkefe?
09
Szept

A szájhigiénia igen fontos már gyerek korban is, nemhogy felnőtt korban, amikor már nem a tejfogainkat kell megóvnunk, hanem az életünk végéig velünk maradó csontfogakat.

Okosórák és aktivitásmérők, elérhető áron!
12
Márc

Egyre többen futnak ma már országszerte és nem csak a különböző versenyeken, hanem hobbiként is, egészségmegőrzés céljából.

A fotózás és videózás új dimenzióját hozzák el a drónok!
31
Okt

Sokan azt sem tudják mik azok a drónok, mások pedig már azt kérdezik, hogy mire valók vajon a quadrocopterek?!

10
Szept

A hazánkban csak „blútusz”-ként emlegetett Bluetooth egy vezeték nélküli technológia, amely a szabványos adatok cseréjét hivatott vezetékek nélkül megoldani.

01
Szept

Ki ne hallott volna a legújabb őrületről, az okosóráról és az aktivitás mérőkről.

29
Aug

Valószínűleg már mindenki találkozott a különleges nevű Xiaomi (ejtsd: saomi) okostelefon márkával, amely az utóbbi évek legfelkapottabb márkájává nőtte ki magát Magyarországon is.

Philips Promóció
21
Jún

Philips Sonicare 30 napos pénzvisszafizetési garancia

26
Máj

Tudtad? A fogmosással töltött idővel a svájciak tartják a rekordot. Alkalmanként öt percen át sikálják fogaikat.

16
Máj

Az első benyomás rengeteget számít. Legyen szó egy állásinterjúról, egy randevúról vagy akár csak egy egyszerű találkozóról – a megjelenés sokat alakít a megítélésen. Most itt a lehetőség, hogy mindenkit elkápráztass! Válaszd Te is a fog- és szájápolás legjobbját, és kápráztass el mindenkit a ragyogó mosolyoddal! Dönts az Oral-B kiváló újdonsága mellett!

16
Máj

Mindenkinek egyéni fogtisztítási igényei vannak. Az Oral-B elektromos fogkeféihez széles választékban találhatóak fogkefefejek.