BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Hódítsd meg a világot a ragyogó mosolyoddal!

2017.05.16 12:06

Az első benyomás rengeteget számít. Legyen szó egy állásinterjúról, egy randevúról vagy akár csak egy egyszerű találkozóról – a megjelenés sokat alakít a megítélésen. Most itt a lehetőség, hogy mindenkit elkápráztass! Válaszd Te is a fog- és szájápolás legjobbját, és kápráztass el mindenkit a ragyogó mosolyoddal! Dönts az Oral-B kiváló újdonsága mellett!

Az Oral-B a megalakulása óta a világ legnépszerűbb márkájává vált. Az innovatív és minőségi fejlesztéseknek köszönhetően már megannyiszor bizonyította kiválóságát, a legtöbb fogorvos ajánlását élvezi. Kifogástalan működése egyértelműen a fog- és szájápolás legjobbjává tette.

És nemrég egy elképesztő újdonsággal rukkolt elő!

Az Oral-B megalkotta a Professional Care 6000 D36.575.5x White-ot, az elektromos fogkefék legjobbját! Klinikai vizsgálatok alapján fejlesztették a működését, hogy minden igényt kielégítően tökéletes lehessen.

 

De milyen előnyei vannak ennek a fogkefének?

A világon egyedülálló módon Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, tehát a megfelelő applikáció letöltését követően képes kommunikálni az okostelefonnal. Ennek köszönhetően nem fog többet gondot okozni az alapos fogmosás – hiszen a különböző funkciókat kihasználva továbbfejlesztheted a módszeredet.

Ez az elektromos fogkefe 5 módban használható. Alkalmazhatod a mindennapos, a fogínyápoló, az érzékeny, a fogfehérítő, vagy a mélytisztító változatokat is – attól függően, hogy a fogaidnak mire van szüksége.

Hét cserélhető fej tartozik a fogkeféhez.

A CrossAction sörtéi 16 fokos szögben dőlnek, ennek köszönhetően hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket.

A 3D White Lux eltünteti a felszíni elszíneződéseket, hogy a fogaid ragyogóan fehérek lehessenek.

A TriZone a hagyományos kialakítást kedvelők számára készült, míg a Sensitive az érzékeny fogínnyel rendelkezőknek ajánlott.

Használd az Ortho fejet, ha fogszabályzód van, és a Kids Stage-et a gyerekek esetében.

A hetedik változat pedig a fogközök tisztításában lesz segítségedre.

 

A fogkefébe beépített nyomásérzékelő folyamatosan megmutatja a fogmosás erősségét – így megakadályozhatod, hogy megsérüljenek a fogaid.

 

Használd ki Te is az Oral-B újdonságának az előnyeit! Fejleszd tökéletesre a fogmosási szokásaidat és hódítsd meg a világot a ragyogó mosolyoddal!