Szállítási információk

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizess online bankkártyával és 3% kedvezményt adunk a rendelés összegéből.

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Fontos tudnivalók

Szájápolási termékek elállási jogáról:

 

 

Kipróbálhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?  

 

 

Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében].
 
Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé. 

 

 
Fontos! Webáruházunkból vásárolt szájápolási termékek higiéniai termékeknek minősülnek. Terméket csak hiánytalan csomagolásban és ki nem próbált állapotban tudjuk visszavenni. A visszaküldött termékekről a későbbi félreértések elkerülése miatt videófelvételt készítünk. 

 

 

 

Forrás

 


Termék jótállásról (köznapi néven: garancia)

Oral-B, Philips termékekre 2 év (24 hónap) garancia van.

 

Hivatalos magyarországi nagykereskedésektől szerezzük be a termékeket. Számlát adunk minden egyes csomaghoz. Számlán pontosan fel van tüntetve milyen terméket vásárolt tőlünk. Ezzel lehet érvényesíteni hivatalos Braun (Oral-B) és vagy Philips márkaszervízben a jótállást. 

 

Elektromos fogkefét visszavásárolni, cserélni nem tudunk, mivel higiéniai terméknek minősül.

 


 

Oral-B fő hivatalos márkaszervize a budapesti Kisgép Kft. A garanciális ügyintézéshez, a vásárlást igazoló számla vagy másolata és a hiba rövid leírása szükséges.

 

A termék portósan is feladható címükre, ebben az esetben a csomagoláson, fel kell tüntetni, Braun Garanciális termék, illetve a csomagba mellékelni kell a fenti dokumentumokat is

 

Postacímük: Kisgép Kft. 1136 Budapest, Pannónia u.23.

 


 

 

Philips fő hivatalos márkaszervize a budapesti Szerviz Kft. A garanciális ügyintézéshez, a vásárlást igazoló számla vagy másolata és a hiba rövid leírása szükséges.

 

A hibás készüléket az alábbi címre kell küldeni: Szerviz Kft. 1117 Budapest, Karinthy Frigyes u. 15.

 

Philips további országos szervizpartnerei ezen a linken érhetőek el:
http://www.szervizkft.hu/szerviz-partnereink.html

 

Ajándékutalvány Általános Szerződési Feltételei

Az ajándékutalvány a jelen szabályzat szerint egyszeri vásárlásra jogosító okirat.

 

Az ajándékutalványt kibocsátó adatai: Dr. Gál Rita ev. 6000 Kecskemét, Nagy László u. 2. F/8 (www.jofogak.hu)

 

Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő elfogadja az Ajándékutalvány Szerződési Feltételeit. 

 

Az utalvány névre szóló, igény esetén nem kerül rá név illetve egyedi kérésre üzenet kerülhet az utalványra. Ajándékutalványt kinyomtatva, laminálva kapja meg postai úton és digitálisan kép formátumban e-mailben is eljuttatjuk. Beváltható bármilyen termékre a www.jofogak.hu webáruházban. Minden ajándékutalvány egyedi sorszámmal és kuponkóddal van ellátva.

 

Webáruházban az ajándékutalványt a megrendelés folyamatában a kuponkód mezőbe írva lehet felhasználni. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű termék vásárlása esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható be. Mivel az utalvány készpénz helyettesítő eszköz, vásárláskor minden esetben a termék(ek) teljes összegéről kap számlát az utalvány beváltója.

 

Az utalvány kiállítási dátuma az utalvány megvásárlási dátuma. Az utalvány felhasználása határidőhöz kötött. Kiállítás dátumától 6 hónapon belül kell felhasználni, azon túl érvényét veszti. A laminált, kinyomtatott postán elküldött utalványt elvesztése esetén nem pótolható, digitális változat e-mailben újra kérhető csereutalvány igénylés esetén. A nem névre szóló utalvány átruházható. 

 

Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

 

Az utalvány vételára és fizetési módok

 

Az utalványok vételára az Ajándékutalvány kategóriában feltüntetett árak. Az utalvány szállítási költsége az utalványt vásárlót terheli. Szállítási költség megegyezik a webáruházunk szállítási költségeivel. Az utalvány fizethető bankkártyával Barion rendszerén keresztül, utánvéttel és előre utalással. Fizetési módokra nem kerül plusz költség. Előre utalásnál a fizetendő összeg a megrendeléstől számított 8 napon belül fizethető ki. Az utalás beérkezését követően postázzuk ki az utalványt.

 

Az utalványhoz kapcsolódó elállási/felmondási jog és joghatásai

 

14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

 

Az elállási/felmondási határidő, az utalvány átvételének napjától számított 14 nap.

 

Ha az utalvány vásárlója elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni email címünkre: webaruhaz[kukac]jofogak.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát isInnen tölthető le.

 

Utalvány vásárlója határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

 

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

 

Az elállás/felmondás joghatásai

 

Utalvány vásárlója eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a vásárló az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk az utalványt, vagy a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

 

Vásárló köteles a kibocsátó részére az utalványt indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi az utalványt. Az ajándékutalvány visszaküldésének közvetlen költségét a vásárló viseli.