BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Fontos tudnivalók

Kipróbálhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?  

Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében].
 
Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé. 

Szájápolási és higiéniai termékek elállási jogáról:
Fontos! Terméket csak hiánytalan csomagolásban (sértetlen higiéniai termék matrica) és ki nem próbált állapotban tudjuk visszavenni. A visszaküldött termékekről a későbbi félreértések elkerülése miatt videófelvételt készítünk. 

Forrás

 

Termék jótállásról (köznapi néven: garancia)

Oral-B elektromos fogkefékre 2 év (24 hónap) jótállás van.

Hivatalos magyarországi nagykereskedésektől szerezzük be a termékeket. Számlát adunk minden egyes csomaghoz. Számlán pontosan fel van tüntetve milyen terméket vásároltál tőlünk. Számlával és a termékhez kapott jótállási jeggyel lehet érvényesíteni a jótállást hivatalos Braun (Oral-B) márkaszervizben. 

Elektromos fogkefét visszavásárolni, cserélni nem tudunk, mivel higiéniai terméknek minősül.

Amennyiben nem vagy megelégedve Oral-B elektromos fogkeféddel: lehetőséged van a vásárlástól számított 100 napon belül Oral-B Pénzvisszafizetési Garancia akció keretében (2022.június 30-ig vásárolt termék esetében) visszaküldened a terméket. Az akció Lebonyolítójának kell a terméket visszaküldeni, a vásárlás helyén nincsen lehetőség a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére. 
Részletek az alábbi oldalon olvashatóak: https://www.e-x.hu/oral-b-penzvisszafizetesi-garancia

Oral-B fő hivatalos márkaszervize a budapesti Kisgép Kft. A garanciális ügyintézéshez, a vásárlást igazoló számla vagy másolata, a hiba rövid leírása, jótállási jegy szükséges.

A termék portósan is feladható a Kisgép Kft. címére, ebben az esetben a csomagoláson, fel kell tüntetni, Braun Garanciális termék, illetve a csomagba mellékelni kell a fenti dokumentumokat is

Postacímük: Kisgép Kft. 1136 Budapest, Pannónia u.23.


Philips elektromos fogkefékre 2 + 1 év (24  + 12 hónap) jótállás van. 
Szervizelésével, javítással, garanciális cseréjével a Philips Magyarország Kft. közvetlenül szerződött központi szervize, a Szerviz Kft. (Szerviz Kft., 1117 Bp., Karinthy Frigyes út 15.) és partnerszervizei foglalkoznak.

A termékek jótállásának részleteivel kapcsolatosan keresd fel a Philips (www.philips.hu), illetve a Szerviz Kft. (www.szervizkft.hu) honlapját.

A kötelező jótállás megléte nem érinti a Vásárló/Fogyasztó törvényből eredő jogait.

A megrendelt termékekkel kapcsolatos kifogásokat a Vásárló/Fogyasztó a Philips központi szervizének, a Szerviz Kft. (Szerviz Kft., 1117 Bp., Karinthy Frigyes út 15.) és partnerszervizeinek jelentheti be.

A hibás készüléket az alábbi címre kell küldeni: Szerviz Kft. 1117 Budapest, Karinthy Frigyes u. 15.

Vagy a Philips további országos szervizpartnerei ide kattintva érhetőek el.


A webshopukban megvásárolható Xiaomi EcoSystem, Realme EcoSystem termékek (telefonon kívül minden más termék) magyarországi jótállással rendelkeznek, a jótállási jegy a csomag részét képezi minden esetben, amennyiben a termék bruttó vételára meghaladja a 10000 Ft-ot. 
10000 forintot el nem érő termékekre 12 hónap cseregaranciát vállalunk, kérjük a számlát minden esetben őrizd meg!

Xiaomi EcoSystem, Realme EcoSystem szerviz elérhetősége:

WayteQ Europe Kft.
Telefon: 06-1-4451222
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 6.
E-mail: szerviz@wayteq.eu
Nyitvatartás:
hétfőtől - péntekig: 9 - 17 óráig

(Mielőtt a szervizt felkeresnéd, kérjük hívd fel a jótállási jegyen található telefonszámot!)


Xiaomi akkumulátorok szerviz alkatrészek 12 hónap cseregaranciával.
Garanciális reklamációt csak mobiltelefonszerviz írásos véleményével fogadunk el.


Kérdésed van? Online ügyfélszolgálatunkkal a nap 24 órájában felveheted a kapcsolatot.

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKÉRT IDE KATTINTS

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, nagyobb leterheltség miatt terrmékeinkkel és/vagy a rendeléseddel kapcsolatban leggyorsabb intézésére vedd igénybe az online ügyfélszolgálatunkat, vagy keress meg minket Messenger chaten.