Szállítási információk

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizess online bankkártyával és 3% kedvezményt adunk a rendelés összegéből.

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Mire jó a szónikus elektromos fogkefe?

2018.09.18 13:25

A szájhigiénia igen fontos már gyerek korban is, nemhogy felnőtt korban, amikor már nem a tejfogainkat kell megóvnunk, hanem az életünk végéig velünk maradó csontfogakat.

Az elhanyagolt fogtisztítás azonban súlyos következményekkel járhat, így nem csak a lyukas fogaktól kell félnünk, hanem a különböző szájfertőzésektől, fogkő lerakódástól, ínyvérzéstől és a fogunk elveszítésétől is. Az alapokkal valószínűleg mindenki tisztában van, ami szerint naponta legalább két alkalommal kell megfelelő módon fogat mosnunk, ám a hagyományos fogkefés fogmosás technikáját nem tanítják az iskolában, ahogyan azt sem, hogy három havonta ezeket a fogkeféket le kell váltanunk a tökéletes hatásuk érdekében.

Szerencsére ma már nem kell fogorvosi diploma ahhoz, hogy precízen fogat tudjunk mosni, hiszen megjelentek a piacon a különböző elektromos fogkefék, amelyek egyedi, innovatív megoldást nyújtanak a lerakódott ételmaradékok és a lepedék eltávolítására. A különböző üzemmódokat és extra funkciókat is tartalmazó elektromos fogkefékkel sokszorosára növelhetjük a fogmosásunk hatékonyságát és nem kell ügyelnünk a különböző fogmosási technikák alkalmazására sem, hiszen erről az intelligens fej és a számtalan érzékelő gondoskodik helyettünk. Így az elektromos fogkefével sokkal hatékonyabb eredményt érhetünk el a szájhigiéniánk ápolása során.

A legjobb elektromos fogkefék egy helyen

Az e-x.hu webáruház kínálatában megtalálhatunk mindent, ami a szájápoláshoz szükséges lehet: manuális fogkeféket, felnőtt elektromos fogkeféket, gyerek elektromos fogkeféket, szájzuhanyokat, fogkefe fejeket és szónikus fogkeféket is. De vajon a szónikus fogkefe miben különbözik társaitól? A kérdést jogosan tehetjük fel, hiszen nem mindenki lehet járatos az elektromos fogkefék világában. A szónikus fogkefék jellemzője, hogy nem torációs mozgással tisztítanak, hanem a sörték gyors rezgésével. Ezek a fogkefék tehát sokkal kíméletesebben bánnak a fogínyünkkel fogmosás közben.

A szónikus fogkefék egyik kiemelkedő márkája a Phillips, amely készülékeivel tökéletesen képes eltávolítani a lepedéket és az ételmaradékot a fogak közül. Ezek a fogkefék pedig speciális programmal is rendelkeznek amellyel segítik a kezdő elektromos fogkefe használók fogmosási technikájának fejlődését is. Az önmagában vagy páros csomagolásban is kapható Phillips szónikus elektromos fogkefék már gyerekeknek szánt változatban is kaphatóak, hogy az egész család élvezhesse a tökéletes fogápolás lehetőségét.