Szűrés

GLS futár
MPL futár
Foxpost csomagautomata
Szín
Gyártó
Garancia
Tartozék fogkefefej

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizess online bankkártyával és 3% azonnali kedvezményt adunk a rendelés összegéből.

Szállítási információk

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat egy hónap kényszerpihenőre kell mennünk. Várható szállítás: 2022. június eleje

Szónikus fogkefe

Philips Sonicare fogkefefej - fertőtlenítő, és - szárító in vitro tanulmány


Cél: Sonicare integrált UV fogkefefej-fertőtlenítő és szárító, élő mikroorganizmus csökkentő hatásának felmérése a ProResults fogkefefejen.
Xix J. Elliott N, de Jager M. Data on file 2007


Módszer: Különböző in vitro tanulmányok elvégzésével vizsgálták a változó mikroorganizmusokat és a fogkefefejet. Minden tanulmány klinikai körülmények között, gondosan készült. Mesterségesen megfertőztük kiválasztott mikroorganizmusokkal a fogkefefejeket a kétperces “fogmosás” ciklusban, átöblítettük csapvízzel, majd tíz percig beraktuk a fogkefefej-fertőtlenítőbe és –szárítóba, amely fertőtlenítő ultraibolya fényt bocsájt ki. A kezelésmentes fogkefefej szolgált kontrollcsoportként. Általában megfigyelt mikroorganizmusokkal teszteltünk, mint például Escherichia coli, Streptococcus mutáns és az 1.típus Herpes Simplex Vírus (HSV1). A normál standard méretű ProResults fogkefefejen végeztük a vizsgálatot.


Eredmények: A vizsgálat bebizonyította hogy az UV fogkefefej-fertőtlenítő és szárító több mint 99%-kal is csökkentheti az Escherichia coli, Streptococcus mutáns és az 1. Típusú Herpes Simplex Vírus mikroorganizmusok számát a ProResults fogkefefejekről.


Konklúzió: A Sonicare integrált UV fogkefefej fertőtlenítő és szárító ténylegesen elpusztította a kiválasztott mikroorganizmusok több mint 99%-át a fogkefefejekről.

Tovább