Szűrés

Házhoz szállítás
1 munkanapon belül - 3 munkanapon belül
Szín
Gyártó
Garancia
Tartozék fogkefefej
Tartozék fúvókafej

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Szónikus fogkefe

Ezért használjunk szónikus fogkefét

A fogérzékenység hátterében a helytelen fogmosás szokott állni, de kiválthatja az egészségtelen étrend és a genetikai hajlam is. Akik fogérzékenységben szenvednek jobb, ha kerülik a hideg vagy forró italok fogyasztását, bár egyesek az ételekkel is megszenvedik. A hőmérséklet mellett az édes és savanyú ételek is végződhetnek fájdalommal, ami eléggé megnehezíti a mindennapos életünket. Ha ehhez hozzávesszük a hibás fogmosási technikát, a túl erős, túl hosszú vagy túl kemény fogmosást, tovább rontunk a helyzeten, úgyhogy ideje változtatni.

Az érzékeny fogakkal vívott harcból csak akkor tudunk győztesen kiszállni, ha megfelelő a szájhigiéniánk. A szakértők szerint a lágy sörtéjű fogkefe használata és a gyengéd fogmosás javasolt, mivel ez megakadályozza a fogíny visszahúzódását. Ezután jön a fogkrém és a fogkefe kiválasztása, majd a rendszeres tisztítás. Vásárlásnál figyeljünk arra, hogy milyen panaszaink vannak, mivel ma már kapható fájdalomcsillapítós fogkrém, de olyan is, ami megakadályozza az idegek irritációját.

Tovább
 

A jó fogkefe látványos eredményeket hoz

A fogkrémek összetevői megerősítik a fogzománcot és megvédik a fogakat az eróziótól, amit általában két hét után tapasztalni fogunk. Persze, nem szabad megfeledkezni a megfelelő fogkeféről sem, ami kulcsfontosságú szerepet tölt be a csatánkban. A Xiaomi és az Oral-B termékek között is találunk olyat, ami jó minőségű szónikus fogkefe. Egy ilyen készülék nagyjából négy hét alatt javít az íny állapotán, mivel a fej percenként akár 31 ezer fordulatos sebességgel mozoghat, ugyanakkor óvatosan távolítja el a szennyeződést.

A fogak védelmére tervezett kerek fejű elektromos fogkefe is jó választás, ahol a lágy sörték nem okoznak fájdalmat. Vannak olyan modellek, amik beépített nyomásérzékelővel rendelkeznek, így külön figyelmeztet, ha túl erősen sikáljuk a fogunkat. A kerek fej minden fogat körbeér, ezáltal tökéletes tisztítást garantál, ráadásul a használata is könnyebb, mert elég a kefét a fog felületére helyezni és várni. A minőségi fogkefe nem igényli a manuális technikát, úgyhogy a használata kényelmesebb is.

Tovább