BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

A fotózás és videózás új dimenzióját hozzák el a drónok!

2018.10.31 14:00

Sokan azt sem tudják mik azok a drónok, mások pedig már azt kérdezik, hogy mire valók vajon a quadrocopterek?!

Nos, a válaszhoz tudnunk kell, mik is ezek az eszközök. Azok számára, akik még soha nem láttak ilyen készülékeket, úgy lehetne elmagyarázni, mint egy távirányítós kisautót, csak a mai modern kornak megfelelő változatban. Ezek a távirányítású eszközök ugyanis mint egy helikopter, képesek repülni is.

Persze ezek nem feltétlenül gyerekjátékként üzemelnek, hanem komoly feladatokat is kaphatnak. A különböző méretű gépek akár fotózásra, videózásra vagy akár csomagszállításra is alkalmasak, de vannak olyan példányok amelyekkel különböző trükköket hajthatunk végre vagy éppen versenyezhetünk velük. A piac már igen sok méretű és típusú drónt és quadrocoptert termelt ki magából, így az áruk is elfogadható mértékűre csökkent az elmúlt években. Azok számára, akik most ismerkednének meg a drónok világával vagy most szeretnék beszerezni legelső vagy legújabb quadrocopterüket, érdemes ellátogatniuk az e-x.hu webáruházba, ahol már 10.000 Ft alatt is kaphatunk hobbi repülő játékszert.

Új lehetőségek madártávlatból

A különböző márkájú és típusú drónok és quadrocopterek széles skáláját kínálja az e-x.hu webáruház is, így megtalálhatóak az Archos, az Astrum, az Overmax a SYMA és az UDR gyártó termékei is az oldalon. A mindössze 8 centiméteres apró készülékektől kezdve, a komolyabb, 50 centis, kamerával is rendelkező drónokig szinte minden igényt kielégítő termékkínálatot találhatunk a megfelelő termékkategória alatt. Fontos, hogy a pénztárcánknak és a céljainknak megfelelő változatot válasszuk.

Az repülő készülékek legnagyobb előnye azonban nemcsak a hobbiszerű videózásban és fotózásban van. A profi fotósok és videósok előszeretettel készítenek velük különböző fesztiválokról, sporteseményekről, esküvőkről és természeti jelenségekről rövidebb-hosszabb videókat és képeket. A fenti nézet ugyanis merőben más képet ad a megszokotthoz képest egyazon eseményről. A drónokat előszeretettel használják már filmekben is, ám az, hogy mi mit kezdünk vele, az már csak rajtunk múlik!