BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Okosórák és aktivitásmérők, elérhető áron!

2019.03.12 10:20

Egyre többen futnak ma már országszerte és nem csak a különböző versenyeken, hanem hobbiként is, egészségmegőrzés céljából.

A magányos vagy csoportos futások közben azonban számtalan hasznos kiegészítő kísérhet el utunk során. Az olyan fantasztikus sportfelszerelések mellett mint a megfelelő futó cipő, a tökéletes nadrág és felső, sokszor van szükség egy jó napszemüvegre, egy jó kulacsra és néhány technikai jellegű kiegészítőre is. Sokan szeretnek zenét hallgatni edzés közben, ezért a karon viselhető mobil hordozó és a megfelelő fülhallgató is ma már szinte kötelező eleme a felszerelésnek. A legújabb őrület pedig nem más, mint az okosóra és az aktivitás mérő csuklószorító, amely forradalmasítja az életünket. Nem csak a futás közben, hanem az élet egyéb területén is. Az aktivitás mérő órák és az okosórák ugyanis minden olyan funkcióval rendelkeznek, amelyekre szükségünk lehet. Sőt, még annál is sokkal többet tudnak!

Már bárki vásárolhat magának okosórát vagy aktivitásmérőt az interneten

Az e-x.hu portál jóvoltából, ma már bárki vásárolhat magának okosórát, akár pár ezer forintért. A 9.990 Forintnál drágább darabokért pedig még csak szállítási díjat sem kell fizetni. A portálon megtalálhatóak olyan népszerű márkák, mint a Xiaomi, a Global, a Quazar, a MyKronoz, a Media-Tech és az Astrum. Az egyszerűbb változatoktól a professzionális, prémium minőségig szinte minden változat közül találhatunk magunknak valót. Még egyesek a sport aktivitásunkat, vérnyomásunkat és az alvási mélységünket képesek mérni, rögzíteni és analizálni, addig más eszközök már-már az okostelefonok tudásával vetekednek. Sokukkal már hívásokat fogadhatunk, SMS-t írhatunk és akár fizethetünk is. Az okosórák egyre nagyobb felbontású, kristálytiszta képeket jelenítenek meg és egyre többre képesek. Az érzékelőik segítségével pedig sokkal többre is alkalmazhatóak mint egy hagyományos okostelefon. A működési hőmérsékletük is igen széles, hiszen megbirkóznak a -20 fokkal éppen úgy, mint a +40 Celsiusszal. A széles termékkínálatban pedig mindenki megtalálja a saját ízlésének, stílusának és életvitelének megfelelő darabot.