BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Magyarországon is hódítanak a Xiaomi okostelefonok

2018.08.29 21:55

Valószínűleg már mindenki találkozott a különleges nevű Xiaomi (ejtsd: saomi) okostelefon márkával, amely az utóbbi évek legfelkapottabb márkájává nőtte ki magát Magyarországon is.

A Kínai gyárat még 2010-ben alapították és az első okostelefonjukat egy évvel később, 2011 augusztusában dobták a piacra. A rendkívül kedvező ár-érték arányú készülékeinek köszönhetően nagyon gyorsan megszorította az olyan világmárkákat is mind a Samsung, az Apple, a Lenovo vagy az LG és 2014-re a világ 3. legnagyobb okostelefon gyártójaként tartották számon. Kínában pedig a Xiaomi vált az ország legnagyobb okostelefon-szállítójává.

A Xiaomi termékek önmagukat adják el!

A Xiaomi különlegessége, hogy a legnagyobb márkákkal ellentétben nem alkalmazza a hagyományos reklámstratégiát és hirdetéseivel nem találkozhatunk a TV csatornákon, magazinok oldalain és még csak üzlethálózatot sem üzemeltet, csupán interneten keresztül értékesíti termékeit. A közösségi hálózatok és a valóban minőségi termék pedig ajánlások útján adatja el önmagát. A gyártó pedig figyeli a vásárlói visszajelzéseket és azonnal reagál az igényekre mind szoftveres, mind pedig hardveres fronton. A Xiaomi egyébként nem csak okostelefonokat gyárt, hanem hálózati routereket, okostévéket, hordozható akkumulátorokat, okoskarkötőket és okosórákat is, ráadásul több szoftveres szolgáltatás is megtalálható a kínálatában.

Egyre népszerűbbek a Xiaomi okostelefonok

Bár a gyár óriási ütemben fejlődik, még mindig képes egyre nagyobb célközönséget meghódítani. A Xiaomi okostelefonok széles skálája elérhető már Magyarországon is, amelyek ár-érték arányban verhetetlen minőséget nyújtanak. A letisztult dizájn, a magas teljesítmény és az elérhető ár pedig a legtökéletesebb kombinációja a sikernek az okostelefon piacon. A kedvező árhoz Magyarországi szerviz támogatás is társul, amely tovább növeli a vásárlók bizalmát a készülékek iránt. Idén pedig a legnépszerűbb Xiaomi okostelefonok eladása körül soha nem látott érdeklődés volt tapasztalható Magyarországon. Nem is csoda, hiszen például a Xiaomi Redmi 5 kedvező áron nyújt középkategóriás hardver támogatást, a Xiaomi Redmi Note 5 pedig 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel, valamint dupla kamerával csábít mérhetetlenül kedvező áron. Az igazi csemege a piacon, a nagy nevek árai alá ígérő Xiaomi MI Mix 2S, amely 126 GB tárhellyel, 6 GB memóriával, 2 x 12 MP AI kamerával, NFC-vel, ujjlenyomat olvasóval és nyolcmagos processzorral hódította meg a hazai Android telefon rajongók szívét.

Teljes Xiaomi termék kínálatunkért (okostelefon, akkumulátor, telefontok, kijelzővédő üvegfólia, szelfibot, okosóra, autós menetrögzítő kamera, wifi kamera, LCD kijelző, bluetooth hangszóró, töltő, stb.) kattints IDE