BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Miért éri meg a Garanciafutár szolgáltatás?

2018.10.05 15:34

A legtöbb mobiltelefon szolgáltató és online webáruház ugyan kínál garanciát a termékeire, ám amikor valóban bekövetkezik a baj, akkor jönnek elő a kifogások és az apró betűs részek, amikre nem számítottunk.

Mintha mindenki hadakozna az ellen, hogy a meghibásodott vagy megsérült okos eszközöket megjavíttassa vagy esetleg cserélje és próbálják a meghibásodás okának felelősségét a vásárlóra terhelni, ráadásul ha hajlanak is a szervizelésre, a postaköltséget vagy futárköltséget minden esetben a telefon tulajdonosának kell önerőből megfizetnie.

Ahelyett, hogy a vásárlás helyszíne intézne minden ügyet, ráhárítja az időigényes kutató munkát a felhasználóra, hogy nyomozza ki, vajon pontosan melyik szervizbe is kell majd elküldenie és milyen dokumentumok kíséretében a meghibásodott készülékét. Ezután önmagának kell a különböző csomagfeladási lehetőségek közül a leggazdaságosabbat megtalálnia, megrendelnie és a feladásról, megérkezésről gondoskodnia, még végül a javítás után, akár a visszaküldés díját is rá terhelhetik utánvételes formában.

Gondolkozzunk előre, biztosítsuk be duplán magunkat!

Az országban már több helyen, így az e-x.hu shopban is elérhető már az a kényelmi garancia szolgáltatás, amely az okostelefonok/okos eszközök 12 hónapos garanciájának minden másodpercére érvényes. A csupán 2500 Forintos többletköltséget jelentő Garanciafutár szolgáltatással bebiztosíthatjuk magunkat arra az esetre, ha elromolna az itt vásárolt telefon készülékünk. A telefonokra kapott egy éves garancia időtartama alatt ugyanis ingyenes GLS futárszolgálatot kapunk amennyiben szervizelésre lenne szükségünk. A szolgáltatás tartalmazza az elszállítási és a visszaküldési futárszolgálatot, akár több alkalommal is. A hibás telefont csupán a bejárati ajtónkig kell levinnünk, ahová szervizelés után szintén leszervezett, ingyenes futárral érkezik a megjavított telefonunk. Így bátran böngészhetünk az e-x.hu portálon található Meizu és Xiaomi telefontípusok és egyéb okos eszközök között, hiszen az ingyenes házhozszállítás mellett, most a hozzájuk járó egy éves garanciánkat is kiterjeszthetjük a Garanciafutár szolgáltatással, hogy még nagyobb biztonságba tudhassuk a megvásárolt készülékünket. Okostelefonokon kívül más okos eszközeinkre is él a Garanciafutár szolgáltatás. A kiválasztott termék kosárba rakása elött jelöld meg, hogy a Garanciafutár szolgáltatásunkat kéred. Szolgáltatásunk 2018.10.01-től érhető el webáruházunkban.