Szállítási információk

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizess online bankkártyával és 3% kedvezményt adunk a rendelés összegéből.

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Bemutatkozik a Philips 2000i, légtisztító és párásító

2019.03.01 16:10

Az e-x.hu kínálata állandóan megújul, így nem csoda, ha a termékpaletta kiszélesedésével újabbnál újabb területekre találhatunk tökéletes és kedvező megoldást.

Ilyen fantasztikus új eszköz a portálon, a Philips AC2729/50 Series 2000i légtisztító és párásító is. Ez a kettő az egyben gép tökéletes kiegészítője lesz otthonunknak, hiszen nagy teljesítményre képes és számos előnnyel rendelkezik a konkurencia, hasonló eszközeihez képest.

A Philips 2000i képes a levegőben lévő szennyeződések 99,97%-át megtisztítani, így mi mindig tiszta és friss levegőt szívhatunk be otthonunkban. Amellett, hogy sokkal egészségesebb légtért teremt a szobákban, képes enyhíteni a száraz levegővel járó kellemetlen tüneteket is. A párásítóként is üzemelő szerkezet ugyanis 500 ml/óra teljesítményre is képes, részecske CADR-értéke pedig 250 m3/óra. A gyártói ajánlás szerint, ezek az adatok, tökéletesen kielégítik egy nagyobb szoba igényeit is, de elsősorban 30 négyzetméteres szobához ajánlják.

A modern technológiát sem nélkülözte a Philips!

Nem spóroltak a legújabb technológiák integrálásakor sem, amikor e készüléket megalkották. Az optimalizált szűrő rendszer ugyanis, képes eltávolítani a levegőben lévő vírusok és baktériumok nagy részét és egy professzionális érzékelő segítségével, minden adatot ki is jelez a valós idejű digitális kijelzőn. Nem csak a levegő allergénjeinek potenciális kockázati szintjét, hanem a levegő részecsketartalmának apróbb változásait is észleli.

A gép képes normál, allergén és alvás üzemmód között váltani és optimalizált teljesítményt nyújtani a különböző feltételek alapján. A levegő adatait és a gép üzemelését pedig nyomon követhetjük okostelefonos alkalmazás segítségével is. Rendkívül csendes, energia- és költséghatékony, így nem csak gazdaságos, de egészségügyi szempontokból is tökéletes eszköz. A kompakt méret, a formatervezett kialakítás és a számos modern funkció mellé, most 2 éve szerviz garanciát is kapunk, így garantáltan megéri befektetni ebbe a légtisztító és párásító készülékbe.