BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Hihetetlen Black Friday akciók az e-x.hu webáruházban!

2018.11.22 11:43

Sokan nem is tudták, de a Black Friday már az 1800-as évek közepétől, vagyis a 19. századtól használatos kifejezés.

A fekete péntek kifejezést elsősorban a pénzügyi válságra használták, majd az 1960-as években már a hálaadást követő péntekre, amikor túlzsúfoltak voltak az utak és közlekedési káosz alakult ki. Mivel a fekete pénteken indult meg a karácsonyi bevásárlószezon, ezért óriási dugók alakultak ki a városban, amit a rendőrség egyszerűen Black Friday-nek nevezett el. Ezt később átvették az áruházláncok is – bár a kereskedelemben a fekete szín a bevételek emelkedésével van összefüggésben, mivel ezen a napon lépett át sok vállalkozás az addig negatív (piros) veszteségből, végre pozitív nyereségbe, vagyis a fekete színbe a könyvelésükben. Még a 90-es években csupán a sokadik legnépszerűbb bevásárlási nap volt, a 2000-es évek elejére, ez volt az év második legforgalmasabb napja a boltokban. 2003-ban és 2005-ben azonban az Egyesült Államokban ez a nap volt a legnagyobb forgalmat lebonyolító nap a kereskedelemben.

A magyar Black Friday azért szolidabb, mi mégis rendkívüli akciókkal várunk!

Bár Magyarországon nem tapasztalható meg az a 90% körüli leárazás mint külföldön, szerencsére ezzel együtt idehaza az ölre megnő közelharcok is elmaradnak a boltokban. A sokkal szolidabb kedvezményes árak azonban még így is bőven megérik azoknak, akik karácsonyra szeretnének időben bevásárolni önmaguknak vagy szeretteiknek. Az e-x.hu webáruházban november 22. és 25. között minden Quazar termék, üvegfólia és mobiltelefon tok akciós áron vásárolható meg! Az akcióban részt vesznek  Xiaomi kiegészítők  is, így érdemes ezt a kategóriát is figyelni a Black Friday ideje alatt.

Az üvegfóliákra hihetetlen kedvezményt adunk, így 2100 forintért azonnal kettőt is kaphatsz, így a nem akciós árhoz képest akár 30%-os kedvezményt is elérhetsz. További kedvezményt kaphatsz, ha a Black Friday akciónk alatt, üvegfólia mellé még tokot is vásárolsz. A tokokra ugyanis ebben az esetben 10% kedvezményt adunk! Igazán jó vétel lehet még az akciós napokon a különböző Quazar termékek között válogatni is, hiszen az okosórák, a sportkamerák, a vezeték nélküli töltők, a bigfoot hangszórók, a solar panelek és a telefontartó konzolok is átlagosan 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg ebben az időszakban. Az akciók sora pedig ezzel még nem ért véget, ezért érdemes megnézni mivel kedveskednek még Nektek az e-x.hu webáruház üzemeltetői, a Black Friday appropóján.