BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rendelés elállását segítő oldal - e-x.hu

Kedves Vásárlónk!

A rendelés elállás gyakorlásról az Általános Szerződési Feltételeinkben tudsz tájékozódni. (Más, nem elállással kapcsolatos ügyben ezen a felületen tudod velünk a kapcsolatot felvenni, kattints ide)

Amennyiben a már kiszállított termék nem tetszik valamilyen oknál fogva, nem tudod/nem akarod felhasználni a rendelt termék(ek)et bármilyen oknál fogva a kiszállítás napjától számított 14 napon (nem munkanap, naptári nap) belül élhetsz az elállás jogával indoklás nélkül.

A termék(ek)et saját költségeden (minden esetben) kell visszajuttatni címünkre (Dentum Store Kft., 6000 Kecskemét, Nagy László u. 2. F/8) vagy postán maradó csomagként a Kecskeméti 1-es postára. Minden esetben kérjük a csomagra felvezetettni az e-mail címünket és telefonszámunkat is, hogy kapjunk értesítést a visszaküldött csomagról. E-mail címünk, telefonszámunk: hello@e-x.hu, 06205504777
Utánvétes csomagot nem veszünk át. A rendelés összegének visszautalását bankszámlaszámra utaljuk vissza a termék visszaérkezését követően.

Minden esetben videófelvételt készítünk a visszaküldött csomagról és termék(ek)ről az esetleges félreértések elkerülése végett.

Elálláshoz szükséges egy nyilatkozatot is kitölteni. A rendelés leadáskor (legelső levél a rendelés elküldésekor) minden esetben az e-mail címedre megkaptad a levélhez csatolva az Általános Szerződési Feltételeinket és az Elállási nyilatkozat mintát is.
Ha nem kaptad meg, nem találod ezt a levelet, akkor a lentebbi űrlapon kérheted tőlünk a mintát és elküldjük e-mail címedre.
Vagy ezen oldal alján lévő Nyilatkozat-mintát kimásolod egy szöveges dokumentumba és azt küldöd el kinyomtatva (vagy nyomtató hiánya esetén e-mailben címünkre) részünkre a termék(ek)kel együtt. 

Elálláshoz nyilatkozat minta kérés:

 

 

Foxpost csomagautomatába kért csomagot díjmentesen tudod visszaküldeni. A menetének leírását ezen az oldalon találod, kattints ide. Vagy videóként itt találod meg.

Amennyiben szeretnéd, hogy GLS futárt küldjünk a csomagért (visszaküldés költségét a visszautalás előtt levonjuk a rendelés végösszegéből), kérjük töltsd ki ezt az űrlapot.

GLS futár kérés csomag elszállításához:

Nyilatkozat elálláshoz

 

Címzett: Dentum Store Kft.

(cím: 6000 Kecskemét, Nagy László u. 2. F/8, e-mail: hello@e-x.hu)

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: …………………………………………………………

A fogyasztó(k) neve: …………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) címe: …………………………………………………………………………………

A vételárat az alábbi bankszámlaszámra kérem visszautalni:
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

…………………………………………………………………………………

 

Kelt