BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Elektromos fogkefe

Az elektromos fogkefe előnyei

Az elektromos fogkefe joggal kerül a fürdőszobánkba, mivel a használata rengeteg előnyt tartogat. Amennyiben fehér mosolyra és problémamentes szájhigiéniára vágyunk, akkor mindenféleképpen válasszuk az elektromos fogkefét.

A legnagyobb előny, hogy hatékonyan eltávolítják a lepedéket. Manuális nem tudunk olyan fogmosó mozdulatokat elvégezni, amik minden négyzetcentimétert megtisztítanak, az elektromos fogkefe azonban helyettünk mozog. A fej gyors köröket ír le, nekünk csak tartanunk kell a kezünket, és vezetni a fogkefét. Ráadásul rengeteg típus létezik, így mindenki kiválaszthatja a legjobbat.

Tovább

Az elektromos fogkefe csökkenti a fogínygyulladás kialakulását. Miért? Ez az eszköz folyamatos rezgő-forgó mozgást véget, ami gyorsabban és hatékonyabban szedi le a lepedéket a fogról. Ez rövid és hosszú távon is látványos, mivel a fog esélyt sem kap a gyulladásra. Csak arra kell figyelnünk, hogy rendszeresen mossuk vele a fogunkat, ellenkező esetben annyit sem ér, mint a hagyományos fogkefe.

Sokan az egyszerű és kényelmes használat miatt választják az elektromos megoldást, mivel a kézi fogkefe kézi mozgatással jár. Nekünk kell előre-hátra mozgatni azt, miközben megpróbálunk minden lepedéket eltávolítani. Ezzel szemben az elektromos fogkefe teljesen egyedül végzi a munkát, csak annyit kell tennünk, hogy végigvezetjük a fogunkon. Ha egyszer megszoktuk a használatát, akkor nem akarunk majd visszatérni a hagyományoshoz. Ennél a pontnál kell megemlíteni azokat is, akik ízületi gyulladástól vagy hasonló betegségtől szenvednek, mivel nekik sem kell fájdalmas mozdulatokat végezniük.

Egy elektromos fogkefe több technikai extrát szokott tartalmazni, ami még több előnyt jelent. Vannak olyan modellek, amik többféle fogmosási üzemmódot tartalmaznak, miközben jelzik a túlságosan erőteljes sikálást. Nagy segítséget jelentenek az időmérők is, hogy ne akarjuk hamarabb abbahagyni a mosást. Emellett ma már a fogkefe cseréje miatt sem kell aggódnunk, elég, ha új fejet teszünk a gépre, és már folytathatjuk is!

Tovább