BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Philips Sonicare HX8072/01 nyelvtisztító, 2db

Philips Sonicare HX8072/01 nyelvtisztító, 2db
Philips Sonicare HX8072/01 nyelvtisztító, 2db
Az egyetlen Sonicare erősségű nyelvtisztító

A Philips Sonicare fogkefét most szónikus nyelvtisztítóvá alakíthatja. A különlegesen kialakított MicroBristles sörtéknek köszönhetően a Philips intelligens TongueCare+ nyelvtisztító keféje a Sonicare BreathRx nyelvsprayvel párosítva alaposan megtisztítja a nyelvet.

  • 2 csomagos kiszerelés
  • Rápattintható
  • Latexmentes
  • BrushSync módpárosítás
Bővebben
Házhoz szállítás :
3 munkanapon belül
Tartozék fogkefefej :
2 db
További adatok
7 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek
Fogkeféből nyelvtisztító kefét mindössze egyetlen pattintással

A TongueCare+ nyelvtisztító kefével gyorsan átalakíthatja a Philips Sonicare fogkeféjét szónikus nyelvtisztítóvá. A nyelvtisztító keféket a hagyományos kefefejekhez hasonlóan rápattinthatja a Philips Sonicare fogkefe markolatára. Az egyszerű használatot, cserét és tisztítást nyújtó innovatív nyelvtisztító kefék az összes Philips Sonicare rápattinthatós fogkefe-markolattal kompatibilisek; ennek köszönhetően nem is tehetné egyszerűbben a nyelvtisztítást a napi szájápolásának részévé. A kefe a PowerUp Battery és Essence modellek kivételével valamennyi fogkefemarkolatra illeszkedik.

Automatikus párosítás a fogkeféje markolatával

Az intelligens TongueCare+ nyelvtisztító kefében egy mikrochip található, amely kommunikál a fogkefe markolatával. Ha rápattintja a markolatot, az automatikusan felismeri és kiválasztja a nyelvtisztításhoz optimális módot és intenzitási fokot. Önnek nem kell mást tennie, mint megnyomni a bekapcsológombot.

Nyelvének minden része könnyűszerrel elérhető

Nyelvének valódi tisztaságáért annak minden részéhez hozzá kell férnie. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a TongueCare+ nyelvtisztító kefével ezt kényelmesen megteheti. A kisméretű és rugalmas fej segítségével egyszerűen eltávolíthatja a rossz leheletért felelős baktériumokat nyelve minden apró szegletéből.

240 MicroBristles mikrosörte a gyengéd mélytisztításért

240 gumi MicroBristles mikrosörtéjével a TongueCare+ nyelvtisztító kefe kifejezetten a nyelv puha és porózus felületének tisztítására szolgál. A rugalmas mikrosörték követik a lyukakkal és barázdákkal tűzdelt nyelv vonalát, gyengéden megtisztítják azt, és eltávolítják az ott összegyűlt baktériumokat, és mélyen bejuttatják a Philips Sonicare BreathRx nyelvtisztító spray összetevőit. A tisztítókefe kompakt formájának köszönhetően kényelmesen megtisztíthatja nyelvének teljes felületét.

Philips Sonicare tisztítás a nyelve számára

A TongueCare+ az egyetlen Philips Sonicare teljesítményt nyújtó nyelvtisztító kefe, amely minden tisztító mozdulatával eltakarítja a rossz leheletért felelős baktériumokat. A percenkénti 31 000 rezgés felszakítja a visszamaradt szennyeződéseket, eltakarítja a rossz lehelet kialakulásáért felelős baktériumokat, és mélyen bejuttatja a Philips Sonicare BreathRx nyelvtisztító spray baktériumölő összetevőit. A nyelvét tisztábbnak érzi, és a lehelete hosszabb ideig friss marad.

Specifikáció
Anyag
Elasztomer
  • Latexmentes,
Formatervezés és kidolgozás
Intelligens kefefej-felismerés
  • Igen,
Szín
  • White (Fehérítés),
Kompatibilitás
Fogkefefej rendszer
  • Rápattintható,
A következő típusokhoz:
  • 2-es sorozatú lepedékeltávolító, 2-es sorozatú védelem a lepedék ellen, 3-as sorozatú fogínyápoló, DiamondClean, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence+, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare Platinum Connected, FlexCare+, HealthyWhite, HealthyWhite+, PowerUp,
Tartozékok
Kefefejek
  • 2 TongueCare+ nyelvtisztító kefe
Adatok
GLS futár
1390 Ft
Foxpost csomagautomata
990 Ft
Gyártó
Philips
Cikkszám
HX8072-01
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Ajánlott termékek