BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Barion Smart Gateway bankkártyás vásárlási lehetőség

MI AZ A BARION? ÉN AZ OTP BANKKÁRTYÁS FELÜLETHEZ VAGYOK SZOKVA. BIZTONSÁGOS?

Maximálisan.

 

A Barion egy szuperkorszerű és szuperbiztonságos, valamint szuperegyszerű online fizetési mód.

 

A Barion fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192.

 

A Barion rendszere megfelel PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek! Bővebben erről itt olvashatsz: https://doksi.barion.com/PCI-DSS

 

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

Greenbars-SSL-enhanced validation certificates.png

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 

 

Bankkártyás fizetés előnyei:

 

  • Bankkártyád díjmentesen tudod használni (a legtöbb előre utalás nem díjmentes, ez a bankodtól függ)
  • Használhatod Mastercard vagy Maestro bankkártyádat, Visa vagy Electron bankkártyádat, Amex bankkártyádat
  • Barion rendszerébe nem szükséges regisztrálni
  • Kártyád adatai webáruházunk számára titkosak maradnak, mi csak a beérkezett pénzt látjuk

 

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül is

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

Barion mükődése webáruházunkban:

Barion egy, a Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett fizetési rendszer. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Kosár oldalon a megrendelem gombot megnyomva az adatbekérő oldalra jutsz. Kitöltést követően a Tovább gomb megnyomásakor a fizetési mód választó oldalra kerülsz. Válaszd ki a Barion bankkártyás fizetési módot, majd a "Bankkártyás fizetés" gomb lenyomását követően a Barion biztonságos fizető oldalára kerülsz.

Itt a webáruházunk logója alatt "Vásárlás részletei"-re kattintva ellenőrizheted még egyszer a rendelésed tartalmát, jobb oldalt a fizetendő összeget látod. Ha mindent rendben találtál, akkor meg kell adnod bankkártyád számát, lejárati dátumát, CVC-kódot és e-mail címed, majd jelöld be (természetesen miután elolvastad) "Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket".

Abban az esetben ha van Barion tárcád, csak az e-mail címed és jelszavad kell megadni. 

A vásárlást bármikor megszakíthatod a vásárlási összeg alatt található "Vásárlás megszakítása" gombra kattintással. "Fizetek" gombra kattintva tudod kifizetni a rendelést. Sikeres fizetés esetén a rendszer visszairányít webáruházunkba, ahol látni fogod a sikerült fizetés szöveget.

A webáruház rendszere elküldi részünkre rendelésed és a sikeres fizetés tényét is. Sikertelen fizetés esetén szintén webáruházunkba térsz vissza, sikertelen fizetés kiírást fogsz látni. Ilyenkor a rendelés befejezéséhez újra meg kell ismételni a fizetési folyamatot. Sikertelen fizetéskor te is illetve mi is kapunk a rendelésről e-mailt a webáruház rendszerétől.

Semmilyen esetben sem kapjuk meg a bankkártyád adatait. Adataid a Barion Payment Zrt. kezeli. A Barion adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-73794/2014.

 

 

 

Barion rendszerével az összes lehetséges felmerülő kérdésre a válaszokat megtalálod a Barion oldalán vagy ide kattintva éred el.