Új jelszó kérése
 

Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera

Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera
Xiaomi YI HOME CAMERA 2 otthoni wifi kamera

Otthoni WiFi biztonsági kamera, Ambarella S2LM képfeldolgozó, Panasonic MN3422X szenzor, rögzítés MicroSD memóriakártyára, 1080p FullHD, beépített hangszóró és mikrofon, 130°-os ultra-széles látószögű objektív. Okostelefonos alkalmazás, távoli hozzáférés, valós idejű riasztás. Mozgásérzékelés, emberi alak észlelés, gesztusfelismerés, babamonitor
EU verziós készülék

CSOMAG TARTALMA:

  • YI Home Camera 2
  • USB kábel
  • 5V/2A USB hálózati töltő (EU)
  • Használati útmutató
  • Jótállási jegy

Egyes termékek képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését (például kijelzővédők, tokok). Ennek ellenére igyekszünk folyamatosan minden termékhez pontos és valós képeket nyújtani.

Amennyiben valamilyen terméket nem találtál meg oldalunkon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Gyártó:
Xiaomi
Garancia:
12 hónap
Fő kategória >Okos eszközök >Otthoni wifi kamera
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
SPECIFIKÁCIÓ
Részletek

XIAOMI yi logo red HOME CAMERA 2 

otthoni WiFi kamera

yi home camera 2 t01

YI 1080p Home Camera 2

A látástól a gondolkodásig: a computer-vizualizációs technológia megérkezett az otthonodba!


A 1080P FULLHD FELBONTÁS TISZTA KÉPET ÉS ÉLÉNK SZÍNEKET HOZ

A nagy felbontás kritikus jelentőséggel bír, ha az otthonod megfigyeléséről van szó, amíg nem vagy ott. A Yi 1080p Home Camera 2 az új generációs Ambarella S2LM képfeldolgozó egységet használja, amely alacsony áramfelvételű, 28 nm-es CMOS szenzort, integrált ARM Cortex-A9 processzort, H.264 HP 5.1 jelkódolási technológiát használ. Az F2.0 nagy apertúrájú, 6 rétegű optikai lencse tiszta és világos képet biztosít nappal és éjszaka egyaránt. A Yi 1080p Home Camera 2 mindenben jelentősen fejlődött az elődjéhez képest, a képminőséget például megkétszerezte. Ebben az Ambarella processzor mellett az iparág-vezető Panasonic által szállított nagy érzékenységű és alacsony áramfelvételű Panasonic MN34229 CMOS képérzékelő is a segítségére van. A biztonsági szintű 1/2,8”-os CMOS szenzor 2,75um pixel mérettel rendelkezik, és kitűnő, minőségi FullHD felvétel készítésére képes. Ebben a kamerában mutatkozik be a Panasonic νMaicovicon® innovatív technológiája, amely a szabad szemmel nem olvasható szövegeket teszi a kamera által felismerhetővé.yi home cam 2 03

 

A 130°-OS ULTRA-NAGYLÁTÓSZÖGGEL A SZOBA MINDEN SARKÁT BELÁTHATOD

Az otthoni megfigyelő kamerákat tipikusan a helyiség sarkában helyezik el a felhasználók, ahol a legoptimálisabb a rálátás a szobára. Ha a kamera látószöge kicsi, a helyiség egy része lefedetlen marad. A Yi 1080p Home Camera 2 egy 130°-os, ultraszéles látószögű lencsével van ellátva, hogy maximalizálja a belátható teret. Az intelligens HDR technológia segítségével dinamikusan kalibrálja az érzékenységet és az expozíciót a világosabb és tisztább, részletgazdagabb, színhelyesebb képek érdekében. Gyakorlatilag eltávolítottuk a megkötéseket a kamera elhelyezésével kapcsolatban!

 

yi home cam 2 04

AMBARELLA S2LM – VILÁGSZÍNVONALÚ MESTERPROCESSZOR

A Yi 1080p Home Camera 2 a legújabb generációs S2LM chipsetet alkalmazza az Ambarellától, amely az egyesült államokbeli elektronikai ipar egyik vezető HD chipkészítője. Annak érdekében, hogy a 1080p FullHD felbontás könnyedén továbbítható legyen az interneten, az Ambarella által kifejlesztett SmartAVC™ technológiát alkalmaztuk: egy alacsony bitrátájú videó továbbítási technológiát, amely 40%-kal kevesebb adatmennyiséggel is képes a kiváló képminőség mellett, folyamatosan nagy felbontást is továbbítani. Az ipari minőségű Panasonic MN3422X sorozatú képszenzorral kombinálva a Yi 1080p Home Camera 2 kiváló videó minőséget, nagy érzékenységet biztosít alacsony képzaj és áramfelvétel mellett.

 

 yi home cam 2 05

 

GESZTUS FELISMERÉS

A Yi 1080p Home Camera 2 képes felismerni egy kézmozdulatot (gesztus), ekkor aktiválódik a kamera. Különleges pillanatok menthetők így el biztonságosan, kiváló részletességgel, és ezután csupán pár koppintással, az ujjbegyeddel hozzáférsz a felvételekhez. Megmutathatod a kézmozdulatot a kamera előtt 2 méteres hatókörön belül, ekkor egy 10 másodperces film készül, amit a kamera automatikusan elküld a mobilodra a telepített YI Home alkalmazásba. Használj egyszerű kéz gesztust, hogy kapcsolatba lépj a kamerával – egyszerű, mókás és kényelmes.

yi home cam 2 06

 

yi home cam 2 07

EMBERI ALAK FELISMERÉSE

Az emberi alak karakterisztikájának leképezése, és a grafikus képfeldolgozás együtt képessé teszik a Yi Home Camera 2-őt, hogy észlelje és behatárolja, ha emberi alakok jelenek meg a látókörében. 


Hogy mikor riaszt, ezt minta adatok nagy adatbázisa és az SVM modellezés alapján tudja eldönteni, a saját mintáihoz dinamikusan és valós időben tudja illeszteni a képen érzékelt jeleket. 

 

Nyilvános helyeken használva a kamera képes emberek számlálására is, ez nagyon hasznos éttermek, kávézók és egyéb helyek, pl. hivatalok forgalomszámlálásához.

AKTIVITÁSI ZÓNA FELISMERÉS

A megfigyelt helyiségben kijelölhetsz egy aktivitási zónát. Ahogy ezek a kijelölt területen mozgást észlel a kamera, push üzenetet küld a telefonodra, mindezt rendkívüli pontossággal teszi.


Az intelligens felismeréssel pl. otthon lévő kisállatodat is megfigyelheted, sőt, utasításokat adhatsz neki. Az intelligens és szoftveresen fejlett aktivitás észlelés meg tudja különböztetni egymástól pl. az emberi és az állati aktivitást. Ha kiskutyád rosszalkodik, szólj csak rá, bárhol legyél is.


LDC

A Yi Home Camera 2 támogatja a lencsetorzítás csökkentést. A nagy látószögű objektívek egyik „mellékhatása” az ún. hordó-effektus, szt kompenzálja ez az algoritmus, így sokkal kevésbé érhető tetten ez a hatás a felvételeken.

yi home cam 2 08

 
BABASÍRÁS FELISMERÉSE

Egy innovatív hangfelismerő rendszerrel is ellátták a kamerát: ez a babasírás felismerés. Ezzel a technológiával a kamera elemzi a hang „hangulatát” és ha babasírást észlel, képes azonnali riasztást küldeni a telefonodra. Megkönnyítheted az életedet ezzel a funkcióval, hiszen a riasztási üzenetből egyből láthatod, ha felsírt gyermeked. 

 

yi home cam 2 09

ELEGÁNS, SZOFISZTIKÁLT ÉS EGYSZERŰ DIZÁJN

A Yi 1080p Home Camera 2 tervezésénél és a dizájn kialakításánál természetesen az előző verzióból merítettünk, de a termék megtervezése és végső kialakítása a dizájn team feladata volt, amely német, kínai és tajvani mérnökökből állt össze. 
A lekerekített forma hasonlít egy tojáshoz, a hullám formájú talp pedig következetes és logikus lezárása a formának. A görbületek szöge a dizájnerek többszöri alapos vizsgálata után alakult ki. Nyugalom és akció egyben, egy szofisztikált és egyszerű formában.

 

 

yi home cam 2 10

60°-OS, TÖBBIRÁNYÚ, ZAJSZŰRŐS, HIPERÉRZÉKENY MIKROFON

A tiszta hangminőség érdekében az egyedi, beépített mikrofon és hangszóró 16 bites hangminőséget támogat a hangbemenet-, és kimenet számára. 
Egyetlen érintés az alkalmazásban, és máris beszélhetsz a családodhoz – és te is hallani fogod őket.

 

 

 

ADAPTÍV MINDEN HÁLÓZATI KÖRNYEZETBEN

yi home cam 2 11
Az okostelefon alkalmazásban 3 minőségi fokozat közül választhatsz, amelyek mind más fajta adatátviteli sebességet eredményeznek.

  •  Auto mód – adaptívan alkalmazkodik az internet sebességéhez
  • Standard Definition mód – 640x360 felbontás
  • High Definition mód – 1280x720 és 1920x1080 felbontás


Ha automata módban használod az alkalmazást, a kamera automatikusan az optimális minőségben fogja továbbítani a képet, amelyet a hálózati s az internet sebességéhez / kapacitásához / teljesítményéhez igazít. High Definition módban különböző felbontások és bitráták közül lehet választani.

 


yi home cam 2 12MEGOSZTÁS A VÁLASZTÁSOD SZERINT

 


A megosztás gondoskodás. A Yi 1080p Home Camera 2 a megosztást egyszerűvé és biztonságossá teszi: felhasználó-megosztás, eszközmegosztás és közösségi megosztás. 

Felhasználó megosztás: egy fiók egyszerre több készüléken is lehet bejelentkezve, és hozzáférhet a kamerához. ezen a módon a családtagok mind megkaphatják a riasztásokat és távolról vezérelhetik a kamerát.

Eszközmegosztás: A Yi 1080p Home Camera 2 egyszerűen használható két különböző felhasználói fiókkal is, egy egyszerű QR kód beolvasással már be is léphet a másik fiók tulajdonosa. Az a fiók, amellyel eredetileg beállítottuk a kamerát, „rendszergazdai” jogosultságot kap, azaz teljes hozzáférése van a kamerához, a többiek pedig vendégként, korlátozott jogokkal kezelhetik azt.

Közösségi megosztás: a felvételek és a felvett/elmentett képek a kamerába helyezett microSD memóriakártyán tárolódnak, de ezek menthetők a mobilra is, innentől pedig könnyedén megoszthatók emailben, csevegő programokban vagy közösségi hálózatokon.

BIZTONSÁG

A funkciók mögött a YiCloud felhőszolgáltatás van, amelyben az alkalmazás összekapcsolódik az eszközökkel és a fiókadatok is tárolódnak, de Neked nem kell izgulni a biztonság miatt: 2048 bites kulcsokkal titkosítjuk a hozzáféréseket és AES-128-cal pedig a felhőben tárolt adataidat.

 

 YI 1080p Home Camera 2 vs. Nest Cam összehasonlítás:

 

yi home cam 2 01

nestcam

 

YI Home Camera 2

Nest Cam

Méret és tömeg

Tömeg: 132 g (könnyű) 
Magasság: 12.2 cm 
Szélesség: 7 cm 
Mélység: 5.9 cm

Tömeg: 203 g (nehéz) 
Magasság: 11.4 cm 
Szélesség: 7,3 cm 
Mélység: 7,3 cm

Processzor

Ambarella Cortex-A9-600MHz: S2LM (legújabb)

Ambarella A5s (régi)

Képszenzor

1/2.8" CMOS

1/3" CMOS

Felbontás

1080p/25fps

1080p/30fps

Látószög

130°

130°

Okos HDR

Támogatott

Nincs

Videó

H.264 HP encoding level 5.1, Smart AVC ™ (alacsony bitráta)

H.264 encoding

LDC Lencsetorzítás csökk.

Támogatott

Nincs

Éjszakai üzemmód

11 db. nagy erejű, infravörös LED (940nm) infra szűrővel

8 db. nagy erejű, infravörös LED (850nm) infra szűrővel

Működési hőmérséklet

-10-60℃

0-40℃

Tápellátás

USB adapterről

USB adapterről

Felhő

Ingyenes, 7 napos riasztás videó (felhasználó által konfigurálható) + fizetős tárolási lehetőségek

Fizetős Nest Aware

Helyi tárhely

MicroSD kártya max. 64 GB

Nincs

Emberi alak felismerés

Támogatott (ingyenes)

Fizetős Nest Aware

Babasírás felismerés

Támogatott (ingyenes)

Nincs

Gesztus felismerés

Támogatott (ingyenes)

Nincs

Személyszámlálás

Támogatott (pl. vállalkozások számára, akiknek fontos, hogy megfigyeljék a vevőforgalom alakulását)

Nincs

Aktivitás zónák

Támogatott (ingyenes)

Támogatott (fizetős)

Riasztás gyakoriság

Beállítható

Fix

Riasztás érzékenység

Beállítható

Fix

Riasztás ütemezése

Beállítható

Beállítható

WiFi kapcsolódás

802.11b/g/n 2.4G

802.11 a/b/g/n 2.4GHZ, 5GHZ

Adatok
Típus
wifi kamera
Cikkszám
YIHC2WH
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
SPECIFIKÁCIÓ
Méret: Ø 70 x 122 mm (talpon), 29 x 59 mm (központi egység)
Tömeg: 132 g.
Felhasznált anyag: ABS ipari műanyag
Processzor: Ambarella S2LM Cortex-A9 600 MHz
Lencse: F2.0 130°-is széles látószögű
Képszenzor: Panasonic MN3422X 1/2,8” (2,12 MP) CMOS, 2,75um pixelméret
Memória: DDR3 2 GB; SLC-NAND FLASH 1 GB
Videó stream: Max. 1080p/25fps 1,5 mbps változó bitráta támogatott
Adaptív stream: az internet kapcsolat minőségéhez igazodik az átvitel
Videó kodek: H.264 HP level 5.1, MJPEG, SmartAVC adaptív ultra-alacsony ráta
Hang kodek: AAC-LC/LD, 16 Kbit
Képjavító algoritmus: 3D képzaj szűrés, 3A, 3D LUT színkorrekció, WDR/HDR
Éjjeli üzemmód: 11 db. 940 nm infravörös LED, 5 méteres hatótávolság
Visszajelző LED: Van
Riasztások: Mozgásérzékelés / emberi alak észlelés
Mikrofon: Nagy érzékenységű beépített mikrofon
Hangszóró: Beépített, nagy teljesítényű hangszóró, Class-D 1W
Helyi tárolás: MicroSD Class 10 max. 64 GB
Operációs rendszer: Linux
Okostelefon alkalmazás: Android 4.0+ / iOS7+, EU verzió
WiFi: Módok: Station Mode, Self-adaption
Működési közép frekvencia: 2450 MHz
Működési frekvencia: 2412 MHz – 2472 MHz
2.4GHz csatornák: 802.11/b,1-4; 802.11/g,6-13; 802.11/n, CS15-22
WiFi TX: 802.11/b=18dBm; 802.11g/n=16 dB m
Modulált adatátvitel: 1Mbps / 2Mbps / 5.5Mbps / 11Mbps(DSSS)
7Mbps / 9Mbps / 12Mbps / 18Mbps / 24Mbps / 36Mbps / 48Mbps / 54Mbps
CS0-CS7 (802.11n,20MHz)
Titkosítás: AES/WEP 64bit/WEP 128bit/WAPI/WPA2
Működési környezet: -10-60℃

yi home cam 2 spec

Webáruház készítés