BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral

Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral
Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral
Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral
Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral
Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral
Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral
Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral
Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral
Mi Robot Builder (Rover) építőkocka szett programozható motorral

Lánctalpas alváz, intelligens vezérlés
Nagy pontosságú alkatrészek
10+ óra ultrahosszú készenléti idő
Kód nélküli moduláris grafikus programozás
Mobil alkalmazással irányítható
10 éves kortól ajánlott

CSOMAG TARTALMA:

  • Összesen 1086 db. építőkocka 
  • Tápegység (14V/5V) 
  • Motorok (2 db.) 
  • Összeépítési útmutató 
  • Használati útmutató 
  • Jótállási jegy

Fontos! Egyes termékek, például kijelzővédők, tokok képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését; pl. tok esetében az adott telefonnak megfelelő kivágásait. Ennek ellenére igyekszünk folyamatosan minden termékhez pontos és valós képet nyújtani.

Amennyiben valamilyen terméket nem találtál meg oldalunkon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Bővebben
Gyártó :
Xiaomi
Garancia :
12 hónap
További adatok
Beszerzés alatt! Egyelőre nem rendelhető!
Részletek

 

 

Hihetetlen képesség az akadályok legyőzésére

A Mi Robot Builder (Rover) a lánctalpas alváza segítségével kiváló akadálytűrő képességgel rendelkezik. A robot építőelemei könnyű, nagy szilárdságú anyagból készülnek, az egyedi, megerősített csúszásgátló bordák pedig növelik a lánctalp tapadását és a nyomaték-átviteli képességét. 
A robot simán halad át komplex terepen és kiváló élményt nyújt.      

 

Nagy sebességű és energiatakarékos processzor, hosszú akku üzemidő

Az ARM Cortex Mx 32 bites processzor a robot fő vezérlésében használjuk, amelynek a feldolgozási sebessége nagyon gyors. A fő modul ezen kívül 3 db. 1650 mAh-ás lítium cellát tartalmaz, amely hosszú üzemidőt biztosít.       

Nagy pontosságú alkatrészek a jobb illeszkedés érdekében

A Mi Robot Builder (Rover) 1086 alkatrésze nagy precizitású öntőformában készül, professzionális fröccsöntési eljárással. 6 féle hajtást használ, pl. csiga, kardántengely, lánctalp, stb. amelyek a robot pontos és hatékony mechanikus erőátviteli szerkezetei. Az építő szett minden egyes darabja megfelel az Európai Unióban használatos RoHS minőségbiztosításnak, nem szennyező, biztonságos anyagokból készül és teljes nyugalommal használhatók.

A TECHNOLÓGIA MEGÉRINTI A KOCKÁT

A Mi Robot Builder egy moduláris kódoló játék, amelyet különböző struktúrákban állíthatsz össze, felhasználva a 1086 játék alkatrészt, együtt a kerekekkel és láncokkal, hogy a végén életre keljen. Biztonságos mind a felnőttek, mind a gyermekek számára, mindegyik részre és a blokkok olyan környezetbarát anyagokból készülnek, amelyek biztonságosan használhatók.

     
3 különböző építmény összeszerelési tervrajzával | Környezetbarát alapanyagból gyártva  

 

Többféle vezérlési mód, különféle szórakozás

A továbbfejlesztett Mi Robot Builder alkalmazás több vezérlési módot kínál. Az optimalizált távvezérlési mód, az erőteljesebb programozási mód és az új hangvezérlés módja számos játékélményt és szórakozást kínál, valamint hasznos ötletbörze lehet.  

 

A programozási mód nagyobb kihívást jelent

Vezérelni tudod az intelligens robotot anélkül, hogy a számítógéphez kapcsolnád. Egyszerűen „fogd és dobd” módszerrel komplex parancs kódot küldhetsz a robotnak, közvetlenül az okostelefonodról. Megtanulhatod, hogyan kell programozni egy rakás oktató példával a Mi Robot Builder alkalmazásban. A Mi Robot Builder egyedülálló grafikus programozási módja grafikusan modulálja a professzionális és összetett parancskódokat, könnyű megtanulni és végtelenül szórakoztató. A továbbfejlesztett programozási mód több összekapcsolási funkciót eredményez, és több magas szintű kihívás van benne.

 

 

HÁROM ROBOT, AMELYET A DOBOZBÓL KIVÉVE AZONNAL MEGÉPÍTHETSZ

Kreatív játék

A Mi Robot Builder (Rover) számos új elemet mutatott be a játékosoknak, hogy még jobban megmutathassák kreativitásukat. A dobozban lévő elemeken kívül felhasználhatsz, pl. a Mi Robot Builder vagy a Mi Fidget Cube szettből, megtapasztalva ezzel a képzelet végtelen kreativitását

„STEAM” oktatás

A „Steam” oktatás modern oktatásfejlesztési irányzat, átfogó tudományos, technológiai, műszaki, művészeti, matematikai ismereteket tartalmaz. A célja, hogy áttörjék a fegyelmezés alapú oktatás dogmatikus határait, és a gyakorlati problémák megoldására, és a tehetség-alapú oktatásra helyezze a hangsúlyt.

A Mi Robot Builder programozási műveleteihez minden alkalommal szükség van az agy logikai gondolkodására, és számítási-, elemzési képességeire. A programozás során fellépő problémák ösztönözhetik a felhasználót a programozási struktúra optimalizálására.

A Mi Robot Builder programozása tulajdonképpen egy finom útmutató a gyermeknek a mechanikai, bionikai szerkezetek használatához. Alapvető matematikai, elektronikai, gépészeti, művészeti, dizájn és programozási tárgyi tudás birtokába kerülhet, amelyek fejlesztik a gyermek rendszerszintű gondolkodását, a problémák megoldási folyamatának megtanulását.

Hagyd, hogy gyermeked türelmet és jó szokásokat fejlesszen ki játék közben. Elmondható, hogy a Mi Robot Builder bevezetése a Steam oktatás területén igen sikeresnek bizonyult.

Adatok
Cikkszám
XMMBRBIROV
SPECIFIKÁCIÓ

Szenzorok:Interfészbővítő szenzor (támogatott, nem tartozék) Vezeték nélküli bővítő szenzor (támogatott, nem tartozék) Giroszkóp szenzor (beépített) Szín szenzor (támogatott, nem tartozék)

Modell: LKU4037GL
Processzor: 32-bit ARM Cortex Mx processzor, 108MHz max
Tároló: 32 MB flash
Csatlakozás: Bluetooth
Akkumulátor: 11.1V/18.3Wh lithium battery
Adapter: 14V/5V output
Motor: 2 db. szervo motor
Szenzorok: Interfészbővítő szenzor (támogatott, nem tartozék) Vezeték nélküli bővítő szenzor (támogatott, nem tartozék) Giroszkóp szenzor (beépített) Szín szenzor (támogatott, nem tartozék)
Szoftver: Okostelefon távvezérlés támogatott Hangfelismerés támogatott Programozás kontroll Okostelefonos programozás
Kompatibilitás: Android 4.3+ és iOS 6.0+
Anyag: Környezetbarát, kiváló minőségű műanyag, 0,005mm hézagtávolsággal
Ajánlott korosztály: 10 éves kortól
Doboz mérete: 380 x 320 x 95 mm
Doboz tömege: 2520 g.

* Minden adat belső laboratóriumi körülmények között mért eredmény, és a különböző használati szokások és a környezet változása miatt a valóságban eltérhetnek. * Az összes fenti adat az Aiqi Technology Lab-tól származik, az objektív környezet változásai vagy a tényleges használat során fellépő hibák miatt felelősséget nem vállalunk.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Ajánlott termékek