BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Xiaomi Amazfit Bip S okosóra, fekete

Xiaomi Amazfit Bip S okosóra, fekete
Xiaomi Amazfit Bip S okosóra, fekete

Főbb különbségek a sima Amazfit Bip között:

 • 5 atm vízállóság
 • Bluetooth 5.0 BLE
 • Fejlettebb pulzusmérés és GPS. A BioTracker PPG szenzor érzékelési területe háromszor akkora, hétszer akkora LED intenzitás mellett, amely állítólag 98%-os pontosságot eredményez, miközben a fogyasztása az ötöde lett (kb. 40 napos akkumulátor élettartam )
 • GPS+GLONASS dual-mode, 22 óra GPS teljes feltöltöttség mellett.
 • 10 sport mód
 • Zenevezérlés az óráról
 • A Mi Fit applikáció helyett az Amazfit applikációval működik.
 • Méret: 42 x 35.3 x 11.4 mm
 • Mindössze 31g

CSOMAG TARTALMA:

 • Amazfit BIP S okosóra + szíj
 • Mágneses töltő bölcső
 • Jótállási jegy
Bővebben
Garancia :
12 hónap (hivatalos szervizgarancia)
További adatok
Beszerzés alatt! Egyelőre nem rendelhető!
Részletek

Amazfit Bip S

A kulcs egy színesebb élethez

 

31g-os pihekönnyű óratest. Néha a kevesebb több.

Az Amazfit Bip S-t úgy tervezték, hogy erősebb legyen, mint az előző generáció, az órák anyagának és gyártási folyamat forradalmi újításának köszönhetően, miközben rendkívül könnyű.
Az óra mindössze 31 gramm a pánttal együtt, emiatt az órát nagyon kényelmes viselni,akár sportolás vagy alvás közben is.

 

31

gramm

Könnyű és
kényelmes

 

Csuklópánt *

tisztítási eljárás

Puha, száraz,
szennyeződésálló

 

316L

rozsdamentes acélgomb

Színes és kopásálló

 

 

4

színben elérhető

Illeszkedik a
stílusodhoz

 


* A tisztítási eljárás csak a szilikon pántokra vonatkozik (további információt a következő oldalon találsz).

xiaomi amazfit bip s t4

Új kéttónusú technológia, mely még inkább egyedivé teszi az órát.

Az óratest kétszínű, de egy darabban készült, úgy, hogy két különböző árnyalatú polikarbonát anyag került összeolvasztásra, amely lehetővé teszik a különböző színek használatát, mindeközben biztosítva a keménységet, a könnyedséget és a kifejezetten egyedi megjelenést.

xiaomi amazfit bip s t5

 

Csuklópánt tisztítási eljárás, Puha, száraz, szennyeződésálló.

Az Amazfit Bip S a Huami Technology által kifejlesztett csuklópánt tisztítási eljárást használja. A molekuláris rácstechnika biztosítja, hogy a teljes karkötő puha, száraz és szennyeződésekkel szemben ellenálló legyen, mely tökéletessé teszi a hosszútávú viseléshez.

 

A kiválósága a részletekben rejlik.

Az Amazfit Bip S a kiválóság szem előtt tartásával készült egészen a legkisebb részletekig, beleértve még a gombokat is. A 316L rozsdamentes acél gomb nagy pontosságú CNC szerszámgépekkel került finoman megmunkálásra, homokfúvásra, és PVD vákuumbevonási eljárással kezelve, hogy a gomb felülete színes és kopásálló legyen. A gomb közepe az óra színéhez igazodik a speciális kialakításnak köszönhetően.

* A tisztítási eljárás csak a szilikon pántokra vonatkozik (további információt a következő oldalon találsz).

xiaomi amazfit bip s t6

4 színben elérhető

Az Amazfit Bip S színátmenetes órateste olyan árnyalatokkal rendelkezik, mint a Carbon Black, White Rock, Red Orange és Warm Pink, hogy megfeleljen az elvárásaidnak.

Kiemelkedő akkumulátor élettartam. Egy töltéssel akár 40 napig is bírja.

Az Amazfit Bip S akkumulátorának élettartama kiemelkedő, az elektronikus alkatrészek kiválasztásának és az energiaoptimalizálásnak köszönhetően.

* Az akkumulátor élettartama a felhasználási szokásoktól, a beállításoktól, az üzemeltetési körülményektől és más tényezőktől függően változhat, így a tényleges eredmények eltérhetnek a laboratóriumi adatoktól.

xiaomi amazfit bip s t13

Ultra hosszú üzemidő


 

xiaomi amazfit bip s t14

Transzreflektív színes


xiaomi amazfit bip s t15

22 órás folyamatos üzemidő


xiaomi amazfit bip s t16

BioTracker ­™ PPG  pulzusmérő


 

xiaomi amazfit bip s t17

Transzflektív színes kijelző. Többet nyújt, kevesebbért.

A zseniális transzflektív színes kijelző lehetővé teszi, hogy a tisztán lásd a képernyőt, mindeközben kihasználva az alacsony energiafogyasztás és a szemvédelem nyújtotta előnyöket, még akkor is, ha az energiaigényes háttérvilágítás nincs is bekapcsolva. Még jobb teljesítményt nyújt kültéri környezetben, mivel minél erősebb a napfény, annál tisztábban látható a kijelző, így ideális kültéri sportokhoz. Ha a környezeti fény gyenge, a képernyő teljes megvilágításához az óra háttérvilágítása bekapcsolható.

xiaomi amazfit bip s t18

Nagy pontosságú Sony 28 nm kis energiaigényű GPS, 22 órás folyamatos üzemidő.

A beépített Sony 28nm GPS-chip több termékfrissítéssel és iterációval, valamint a folyamatos optimalizálással és beállítással még jobb teljesítményt nyújt a műholdas keresési sebesség, a helymeghatározási pontosság és az energiafogyasztás tekintetében. A GPS képes 22 órán keresztül folyamatosan működni.

* Tesztelési körülmények 22 órán át tartó folyamatos GPS használatnál: A GPS folyamatosan be van kapcsolva, a pulzusmérés állandóra van kapcsolva. A tényleges használat során az akkumulátor élettartama különféle tényezőktől függ, mint például a beállítások, a múveletek és a használti körülmények, és eltérhet a laboratóriumi adatoktól.

Könnyű test, nagy kapacitású akkumulátor, nagyobb átalakítású tápegység.

Az Amazfit Bip S vékony testén belül a beépített akkumulátor kapacitása 200mAh. A nagy teljesítményű kapcsolószabályozó tápegység (alacsony áramú, nagy hatékonyságú DCDC) és az optimalizált Bluetooth használata csökkenti az energiafogyasztást, javítja az eszköz hatékonyságát, és elegendő energiát biztosít az akkumulátor hosszú élettartamához.

Alap használati esettanulmány: 40 nap

Gyári alapértelmezett óralap, pulzusszám mérés. 30 percenként, alvásfigyelés, a képernyő megvilágítása. Napi 100 értesítéskor, edzés hetente egyszer 30 percig bekapcsolt GPS mellett, lapértelmezett fényerő 10%.

Tipikus használati esettanulmány: 15 nap

Gyári alapértelmezett óralap, pulzusszám mérés percenként, alvásfigyelés. Naponta: a képernyő megvilágítása 150 értesítéskor, „a csukló felemelése az idő megtekintéséhez” 30-szor, 5 perc egyéb műveletek; edzés hetente háromszor 30 percig bekapcsolt GPS mellett, alapértelmezett fényerő 60%.

 

* Az akkumulátor élettartama a felhasználási szokásoktól, a beállításoktól, az üzemeltetési körülményektől és más tényezőktől függően változhat, így a tényleges eredmények eltérhetnek a laboratóriumi adatoktól.

 

A Biotracker ™ PPG Bio-Tracking optikai szenzor, mely javítja a pontosságot és 80%-kal csökkenti az energiafogyasztást

Az Amazfit Bip S a Huami Technology által kifejlesztett BioTracker ™ PPG Bio-Tracking optikai szenzort használja. A hatékony nagy pontosságú érzékelési terület háromszorosa az előző generációnak, a LED fényerőssége 7-szerese az előző generációénak, és a pulzusmérés pontossága 98%-ra javult, mindezt úgy, hogy mindössze egyötödét használja fel az előző generációs termékek energiájának, mely jelentős előrelépést jelent a napi pulzusfigyeléssel rendelkező órák esetében.

 

 • 3X nagyobb érzékelési terület*
 • 7X nagyobb fényerősség*
 • 98%-os pulzusmérés pontosság*
 • 1/5 ötödannyi energiafogyasztás*

 

Funkcionális és praktikus tulajdonságok, közvetlenül a csuklódon


Az Amazfit Bip S kicsi, de nagyon sok potenciál rejlik benne. 5 ATM vízálló,10 sportmódot támogat, beleértve az úszáskövetést, a folyamatos pulzusfigyelést és a PAI egészségügyi értékelési rendszert, amelyek hasznos segítséget nyújtanak az egészség és az edzés hatékonyságának javításához. A további funkcionális és
praktikus tulajdonságok, mint például a zenevezérlés, a módosítható óralapok, az értesítések, az ébresztőóra, az időzítő, az időjárás-előrejelzés és a világóra még több kényelmet nyújtanak a mindennapi életben és a munkában.

10 sportmód és 5 ATM vízállóság úszáskövetéssel

Az Amazfit Bip S 50 méterig vízálló. Úszás közben is viselheted, és érdekes úszási adatokat is rögzíthetsz, ideértve a csapásszámot, a csapásidőket, a SWOLF-indexet (úszás hatékonyságát), illetve követheted az útvonalat, ha nyílt vízben úszol, stb. Ezen kívül az óra 10 sportmódot is támogat, amelyek olyan adatokat szolgáltatnak, mint az útvonal kijelzése, a sebesség, a pulzus, a távolság-emlékeztetők, és ami a legfontosabb, a túl magas pulzus-emlékeztetők, így biztonságosabbá téve az

* Beltéri kerékpározás, elliptikus tréner, jóga és freestyle edzés is elérhető OTA frissítésen keresztül. * A GB/T 30106-2013/ISO 22810:2010 szabvány szerint a vízállóság 50 méterig biztosított. Az Amazfit Bip S-t a Nemzeti Órák Minőségfelügyeleti és Vizsgálóközpontja tesztelte, jelentés száma: QT1912105. A megfelelő használat fenntartása érdekében kérjük, a lehető leghamarabb töröld le az órát, miután az vízben volt.

Folyamatos pulzusszám és nyugalmi pulzusmérés

Az Amazfit Bip S egész nap figyeli a pulzusod, ideértve a nyugalmi pulzust és a pulzus intervallumokat is. Ez lehetővé teszi, hogy többet tudj meg a fizikai állapotodról.

A Huami-PAI ™ egészségügyi értékelési rendszer pontosan meghatározza a fizikai állapotod

Az Amazfit Bip S az innovatív huami-PAI™ egészségügyi értékelési rendszert használja, amely kiküszöböli a bonyolult adatok nyomon követésének szükségességét, és lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt intuitív módon információt szerezz a fizikai állapotodról, valamint tömörebben és pontosabban ellenőrizd az egészséged.

Tudj meg többet: Mi a huami-PAI ™ egészségügyi értékelési rendszer?

A PAI (Personal Activity Intelligence) egy tudományosan alátámasztott egészségügyi pontszám, amely méri a fizikai aktivitás szívre gyakorolt hatását, és hozzásegít a hosszabb és egészségesebb élethez. A világ egyik legnagyobb egészségügyi tanulmánya* által alátámasztva, 100 PAI vagy annál több fenntartása tudományosan bizonyított, hogy maximális védelmet nyújt a szívbetegségek és más életmódbeli betegségek ellen.

* HUNT Fitness tanulmány: A tanulmányt Ulrik Wisloff vezette, aki a Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem Orvostudományi és Egészségtudományi Karának professzora, és 25 évig tartott, 45 000 résztvevővel.

xiaomi amazfit bip s t378

 

40+ óralap, amelyből 2 szerkeszthető.

2 beépített szerkeszthető óralap, amellyel a kívánt információk megjeleníthetők, és 40 további óralap, amelyek letölthetők az áruházából a személyre szabott megjelenés érdekében.

xiaomi amazfit bip s t38

 

Barátságos emlékeztetők és időjárás-előrejelzések.


Az Amazfit Bip S gazdag és hasznos emlékeztető funkcióval is rendelkezik. Az üzenetek közvetlenül az óraképernyőn olvashatók. Amikor a telefonra hívás érkezik, az óra rezeg, és a képernyőjén is megjelenik a hívás. Az ébresztőóra, az időzítő, az időjárás-előrejelzés és a világóra funkciók még kényelmesebbé teszik az életet.

Adatok
Gyártó
Xiaomi
Típus
okosóra/aktivitásmérő
Cikkszám
XMAMAZBIPSBK
Tömeg
31 g/db
SPECIFIKÁCIÓ
Méret: 42 x 35.3 x 11.4 mm
Tömeg: 31 g. (szíjjal) / 19 g. (szíj nélkül)
Tok anyaga: Polikarbonát
Szíj: Egyedi minőségű, bőrbarát és izzadságálló szilikon
110 mm + 85 mm hossz, 20 mm szélesség
Vízállóság: 5 ATM
Kb. 50 méter mélységig vízálló, úszáshoz is megfelelő
Zuhanyzáshoz NEM javasolt
Kijelző: 1,28” transzflektív színes TFT, felbontás 176 x 176
Alway-On képernyő, 64 RGB színtartomány
Érintőképernyő: Corning Gorilla Glass 3 edzett üveg bevonat + ujjlenyomat-taszító bevonat
Érzékelők: BioTracker™ PPG pulzusmérő optikai szenzor
3-tengelyes gyorsulásmérő
Geomágneses szenzor
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 5.0 BLE
GPS / pozícionálás: Beépített, GPS/Glonass
Akkumulátor: 200 mAh (typ) Lítium akkumulátor
Töltés: USB-s, mágneses töltő bölcső (2 érintkezős POGO)
Töltési idő: Kb. 2.5 óra
Üzemidő: Alap használat: 40 nap
Tipikus használati: 15 nap
Készenlét: 90 nap
GPS folyamatos üzemidő: 22 óra
Operációs rendszer: Amazfit OS
Mobil applikáció: Amazfit App
Támogatott eszközök: Android 5.0+ / iOS 10.0+

Megjegyzések:
A mérések a Huami Science and Technology Sports laboratóriumában készültek és tájékoztató jellegűek. A tényleges felhasználások során az akkumulátor élettartamát számos tényező befolyásolja, beleértve a beállításokat, a működést és a környezetet, és így eltérhetnek a laboratóriumi adatoktól.

1. A GB/T 30106-2013/ISO 22810:2010 szabvány szerint a vízállóság 50 méterig biztosított. Az Amazfit Bip S-t a Nemzeti Órák Minőségfelügyeleti és Vizsgálóközpontja tesztelte, jelentés száma: QT1912105. A megfelelő használat fenntartása érdekében kérjük, a lehető leghamarabb töröld le az órát, miután az vízben volt.

2. Akkumulátor tesztkörülmények:
40 napos akkumulátor élettartam (Alap használati forgatókönyv)
Gyári alapértelmezett óralap, pulzusszám mérés 30 percenként, alvásfigyelés, a képernyő megvilágítása napi 100 értesítéskor, edzés hetente egyszer 30 percig bekapcsolt GPS mellett, alapértelmezett fényerő 10%.
15 napos akkumulátor élettartam (Tipikus használati forgatókönyv)
Gyári alapértelmezett óralap, pulzusszám mérés percenként, alvásfigyelés. Naponta: a képernyő megvilágítása 150 értesítéskor, „a csukló felemelése az idő megtekintéséhez” 30-szor, 5 perc egyéb műveletek; edzés hetente háromszor 30 percig bekapcsolt GPS mellett, alapértelmezett fényerő 60%.
90 napos akkumulátor élettartam (Készenléti forgatókönyv):
gyári alapértelmezett óralap, idő kijelzése, tevékenység követése, alvásfigyelés.
22 órás GPS folyamatos üzemidő:
GPS folyamatosan bekapcsolva, pulzusszám folyamatosan bekapcsolva.
Az akkumulátor élettartama a felhasználási szokásoktól, a beállításoktól, az üzemeltetési körülményektől és más tényezőktől függően változhat, így a tényleges eredmények eltérhetnek a laboratóriumi adatoktól.

* A fenti képek és a fenti képernyő tartalmak csak illusztrációk. A tényleges termék (beleértve, de nem kizárólag a megjelenést, a színt, a méretet) és a képernyőkijelző tartalma (beleértve, de nem kizárólag a hátteret, a felhasználói felületet és a képeket) kissé eltérhet, tehát a tényleges termék az irányadó.

* A fenti oldalakon szereplő adatok elméleti értékek. Az összes adatot, hacsak másképp nincs meghatározva, a belső laboratóriumok vagy a szállítók bocsátják rendelkezésre, és azokat meghatározott vizsgálati körülmények között szerzik be. A tényleges felhasználás kissé eltérhet az egyes termékkülönbségek, a szoftververziók, a felhasználási feltételek és a környezeti tényezők miatt, tehát a tényleges használati adat az irányadó.

* A legpontosabb termékinformációk, specifikációk és termékjellemzők biztosítása érdekében cégünk bármikor módosíthatja és felülvizsgálhatja a fenti oldalakon található szöveges leírásokat, képeket és egyéb tartalmakat, hogy azok megfeleljenek a termék tényleges teljesítményének, specifikációinak, indexeinek, alkatrészeinek és egyéb információinak. A termékskálák, valamint a gyártási és ellátási tényezők valós idejű változása miatt a fent leírt módosítások és szükséges kiigazítások esetén nem fogunk külön értesíteni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Ajánlott termékek