Új jelszó kérése
 

Kaspersky Total Security - multi-device 2017, 2 év licenc hosszabbítás

Kaspersky Total Security - multi-device 2017, 2 év licenc hosszabbítás

Kaspersky Total Security - multi-device 2017


Licenc hosszabítás:

Kérjük, rendeléskor add meg a termék licencszámát – ne az aktiválókódját . Minden esetben ellenőrizzük tartozik-e a megadott adatokhoz érvényes, vásárolt licenc. Csak vásárolt licencek meghosszabbítása lehetséges.


Egyes termékek képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését (például kijelzővédők, tokok). Ennek ellenére igyekszünk folyamatosan minden termékhez pontos és valós képeket nyújtani.

Amennyiben valamilyen terméket nem találtál meg oldalunkon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Fő kategória >Vírusirtó >Kaspersky >Kaspersky Total Security
32 900 Ft32900
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Kaspersky Total Security - multi-device a legmagasabb szintre emeli a digitális biztonságot. Tökéletes biztonsági megoldásunk megvédi magánéletét, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől. Egy termék - egy licenccel - védi digitális életét laptop/asztali számítógép, Mac számítógép, androidos okostelefon/táblagép szinte bármilyen kombinációján

  • Megvédi digitális életét napjaink internetes fenyegetéseitől
  • Tökéletes védelem - Windows, Mac és Android rendszerre
  • Segít megóvni személyes adatait - pl. a webkamerás kémkedéstől
  • Megvédi pénzét az online bankolás és online vásárlások során
  • Óvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és más értékeit
  • Megvédi gyermekeit az internet veszélyeitől
  • Egyszerűsíti a védelmi beállítások kezelését - minden eszközén
  • Hatékony védelmet biztosít - tehát nem terheli le készülékeit

 

 

Kaspersky termékek összehasonlítása:

 

Megóvja digitális életét

Tökéletes biztonsági megoldásunk, a Kaspersky Total Security - multi-device megvédi személyes adatait, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől, számítógépes bűnözőktől és rosszindulatú programoktól. Ezért nevezzük teljes körű védelemnek.

Védelem - több eszköz számára

Egy termék - és egy licenc - formájában a Kaspersky Total Security - multi-device a legmagasabb szintű biztonságot kínálja… Windows vagy Mac számítógépe, androidos telefonja vagy táblagépe számára. Otthon és útközben is a legrugalmasabb, teljes körű védelemben részesül - bármelyik eszközt használja.

Megvédi magánéletét

Az innovatív technológiai megoldások megóvják magánéletét. A webkamera-védelem megakadályozza az illetéktelen hozzáférést számítógépe webkamerájához - így a bűnözők nem kémkedhetnek Ön után. A bizalmas dokumentumokat titkosíthatja, a nem kívánt fájlokat végleg törölheti. A mobilkommunikációs adatok megóvásáért az adatvédelmi megoldás felel: megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a hívás- és üzenetadatokhoz, ha androidos telefonját más veszi kézbe.

Megóvja pénzét

Páratlan Safe Money technológiánk extra védelmi szintet biztosít Windows vagy Mac számítógépe számára online bankolás és vásárlás során - így pénze vagy bankfiók-adatai nem kerülhetnek az internetes csalókhoz. Az iparág egyedülálló, díjnyertes védelmi megoldásait kínáljuk - Safe Money technológiánk érdemeit független tesztelés* során díjazták.

*AV-Test innovációs díj (a biztonságos online tranzakciók kategóriában)

Megóvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és egyebeket

Az adathalászat elleni funkciók megvédik a hekkerektől, akik pénzét és személyazonosságát célozzák meg. A Password Manager segít az online fiókjaihoz és kedvenc weboldalaihoz tartozó jelszók létrehozásában, védelmében és kezelésében. Értékes emlékei és dokumentumai biztonságáért felhőalapú védelem felel - online biztonsági másolatokat készíthet fényképeiről, videóiról, zenéiről, pénzügyi dokumentumairól és egyebekről**. Egyszerűen oszthatja meg digitális tartalmait - és bármely eszközén elérheti azokat

**Az online biztonsági másolat szolgáltatást a Dropbox biztosítja. A Dropbox normál feltételei értelmében jelenleg legfeljebb 2 GB méretű tárhely áll díjmentesen rendelkezésre. Az ingyenes tárhely maximális mérete a Dropbox normál feltételeinek változásától függően eltérő lehet. A biztonsági mentési tárhely további díj ellenében növelhető.

Megóvja a gyermekeket az online veszélyektől

Az internet sok veszélyt rejt a gyermekekre nézve, a díjnyertes szülői felügyelet funkcióval azonban egyszerű lesz a védelmük. A funkció megvédi gyermekeit a szexuális ragadozóktól, blokkolja a nem megfelelő tartalmakat, megakadályozza az alkalmazásáruházakból való vásárlásokat, szabályozza a hozzáférést a játék- és közösségi oldalakhoz, illetve megvédi személyes adataikat a nyilvánosságra kerüléstől.

Egyszerűbb védelem… minden eszközén

A My Kaspersky fiók eszközei segítenek a biztonság kezelésében - több eszköznél is. Online ellenőrizheti a Kaspersky Lab szoftver által védett eszközeinek biztonsági állapotát, aktiválhatja a biztonsági funkciókat, kezelheti a licenceket és módosíthatja a védelem alatti eszközök körét. Legújabb ajánlatainkat és az ingyenesen letölthető termékek információit is megkapja.

Védelem és hatékonyság

A Kaspersky Total Security - multi-device páratlanul ötvözi a védelmet és a hatékonyságot, így eszközei a maximális teljesítményt nyújthatják. Biztonsági technológiáink a "színfalak mögött" dolgoznak - a biztonság nem jár a digitális élet lelassulásával.

 


 

Ajánljuk, hogy vásárlás előtt próbáld ki a Kaspersky Internet Security Multi Device 2017 szoftver 30 napos próbaváltozatát!

Próbaváltozat letöltése Windows »

Próbaváltozat letöltése MAC »

Próbaváltozat letöltése Android »

Adatok
Cikkszám
sdf349687
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés