Új jelszó kérése
 

Kaspersky Total Security - multi-device 2018, 1 év licenc hosszabbítás

Kaspersky Total Security - multi-device 2018, 1 év licenc hosszabbítás

Kaspersky Total Security - multi-device 2018


Licenc hosszabítás:

Kérjük, rendeléskor add meg a termék licencszámát – ne az aktiválókódját . Minden esetben ellenőrizzük tartozik-e a megadott adatokhoz érvényes, vásárolt licenc. Csak vásárolt licencek meghosszabbítása lehetséges.


Egyes termékek képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését (például kijelzővédők, tokok). Ennek ellenére igyekszünk folyamatosan minden termékhez pontos és valós képeket nyújtani.

Amennyiben valamilyen terméket nem találtál meg oldalunkon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Szállítás:
3 munkanapon belül
19 810 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Kaspersky Total Security - multi-device a legmagasabb szintre emeli a digitális biztonságot. Tökéletes biztonsági megoldásunk megvédi magánéletét, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől. Egy termék - egy licenccel - védi digitális életét laptop/asztali számítógép, Mac számítógép, androidos okostelefon/táblagép szinte bármilyen kombinációján

 • Megvédi digitális életét napjaink internetes fenyegetéseitől
 • Tökéletes védelem - Windows, Mac és Android rendszerre
 • Segít megóvni személyes adatait - pl. a webkamerás kémkedéstől
 • Megvédi pénzét az online bankolás és online vásárlások során
 • Óvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és más értékeit
 • Megvédi gyermekeit az internet veszélyeitől
 • Egyszerűsíti a védelmi beállítások kezelését - minden eszközén
 • Hatékony védelmet biztosít - tehát nem terheli le készülékeit

 

 

Kaspersky termékek összehasonlítása:

 

Megóvja digitális életét

Tökéletes biztonsági megoldásunk, a Kaspersky Total Security - multi-device megvédi személyes adatait, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől, számítógépes bűnözőktől és rosszindulatú programoktól. Ezért nevezzük teljes körű védelemnek.

Védelem - több eszköz számára

Egy termék - és egy licenc - formájában a Kaspersky Total Security - multi-device a legmagasabb szintű biztonságot kínálja… Windows vagy Mac számítógépe, androidos telefonja vagy táblagépe számára. Otthon és útközben is a legrugalmasabb, teljes körű védelemben részesül - bármelyik eszközt használja.

Megvédi magánéletét

Az innovatív technológiai megoldások megóvják magánéletét. A webkamera-védelem megakadályozza az illetéktelen hozzáférést számítógépe webkamerájához - így a bűnözők nem kémkedhetnek Ön után. A bizalmas dokumentumokat titkosíthatja, a nem kívánt fájlokat végleg törölheti. A mobilkommunikációs adatok megóvásáért az adatvédelmi megoldás felel: megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a hívás- és üzenetadatokhoz, ha androidos telefonját más veszi kézbe.

Megóvja pénzét

Páratlan Safe Money technológiánk extra védelmi szintet biztosít Windows vagy Mac számítógépe számára online bankolás és vásárlás során - így pénze vagy bankfiók-adatai nem kerülhetnek az internetes csalókhoz. Az iparág egyedülálló, díjnyertes védelmi megoldásait kínáljuk - Safe Money technológiánk érdemeit független tesztelés* során díjazták.

*AV-Test innovációs díj (a biztonságos online tranzakciók kategóriában)

Megóvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és egyebeket

Az adathalászat elleni funkciók megvédik a hekkerektől, akik pénzét és személyazonosságát célozzák meg. A Password Manager segít az online fiókjaihoz és kedvenc weboldalaihoz tartozó jelszók létrehozásában, védelmében és kezelésében. Értékes emlékei és dokumentumai biztonságáért felhőalapú védelem felel - online biztonsági másolatokat készíthet fényképeiről, videóiról, zenéiről, pénzügyi dokumentumairól és egyebekről**. Egyszerűen oszthatja meg digitális tartalmait - és bármely eszközén elérheti azokat

**Az online biztonsági másolat szolgáltatást a Dropbox biztosítja. A Dropbox normál feltételei értelmében jelenleg legfeljebb 2 GB méretű tárhely áll díjmentesen rendelkezésre. Az ingyenes tárhely maximális mérete a Dropbox normál feltételeinek változásától függően eltérő lehet. A biztonsági mentési tárhely további díj ellenében növelhető.

Megóvja a gyermekeket az online veszélyektől

Az internet sok veszélyt rejt a gyermekekre nézve, a díjnyertes szülői felügyelet funkcióval azonban egyszerű lesz a védelmük. A funkció megvédi gyermekeit a szexuális ragadozóktól, blokkolja a nem megfelelő tartalmakat, megakadályozza az alkalmazásáruházakból való vásárlásokat, szabályozza a hozzáférést a játék- és közösségi oldalakhoz, illetve megvédi személyes adataikat a nyilvánosságra kerüléstől.

Egyszerűbb védelem… minden eszközén

A My Kaspersky fiók eszközei segítenek a biztonság kezelésében - több eszköznél is. Online ellenőrizheti a Kaspersky Lab szoftver által védett eszközeinek biztonsági állapotát, aktiválhatja a biztonsági funkciókat, kezelheti a licenceket és módosíthatja a védelem alatti eszközök körét. Legújabb ajánlatainkat és az ingyenesen letölthető termékek információit is megkapja.

Védelem és hatékonyság

A Kaspersky Total Security - multi-device páratlanul ötvözi a védelmet és a hatékonyságot, így eszközei a maximális teljesítményt nyújthatják. Biztonsági technológiáink a "színfalak mögött" dolgoznak - a biztonság nem jár a digitális élet lelassulásával.

 


 

Ajánljuk, hogy vásárlás előtt próbáld ki a Kaspersky Internet Security Multi Device 2018 szoftver 30 napos próbaváltozatát!

Próbaváltozat letöltése Windows »

Próbaváltozat letöltése MAC »

Próbaváltozat letöltése Android »

 

Hardveres és szoftveres rendszerkövetelmények

Általános követelmények:

 • 1150 MB szabad lemezterület a merevlemezen
 • Az SSE2 utasításkészletet támogató processzor
 • Internet-hozzáférés (az alkalmazás telepítéséhez és aktiválásához, a Kaspersky Security Network használatához, és az adatbázisok és alkalmazásmodulok frissítéséhez)
 • Microsoft Internet Explorer 8.0 vagy újabb:
  • A My Kaspersky portál eléréséhez javasoljuk a Microsoft Internet Explorer 9.0 vagy újabb verzió használatát.
  • A Reklámcsíkblokkoló összetevő korlátozásokkal működik (javasolt a Microsoft Internet Explorer 9.0 vagy újabb használata).
 • Microsoft Windows Installer 3.0 vagy újabb
 • Microsoft .NET-keretrendszer 4 vagy későbbi verzió
 • A webkamerához való hozzáférés védelme csak a kompatibilis webkamera-típusok esetében biztosított.

Követelmények a Microsoft Windows 7 Starter (1. szervizcsomag vagy újabb), Microsoft Windows 7 Home Basic (1. szervizcsomag vagy újabb), Microsoft Windows 7 Home Premium (1. szervizcsomag vagy újabb), Microsoft Windows 7 Professional (1. szervizcsomag vagy újabb), Microsoft Windows 7 Ultimate (1. szervizcsomag vagy újabb), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8 Pro, Microsoft Windows 8 Enterprise, Microsoft Windows 8.1 (Windows 8.1 Update), Microsoft Windows 8.1 Pro (Windows 8.1 Update), Microsoft Windows 8.1 Enterprise (Windows 8.1 Update), Microsoft Windows 10 Home (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4), Microsoft Windows 10 Enterprise (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4) és Microsoft Windows 10 Pro (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4) esetén:

 • 1 GHz vagy magasabb órasebességű processzor
 • 1 GB szabad RAM (32 bites operációs rendszer esetén); 2 GB szabad RAM (64 bites operációs rendszer esetén).

A Webes víruskereső, IM víruskereső, Reklámcsíkblokkoló és Biztonságos pénzügyek védelmi összetevők működéséhez futnia kell az Alap szűrőprogram szolgáltatásnak az operációs rendszerben.

Támogatott böngészők:

 • Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0 és 11.0.

  Az Internet Explorer 8.0–11.0 böngésző az új Windows felhasználói felületstílussal nem támogatott.

 • A Microsoft Edge minden verziója.
 • Mozilla Firefox 52.x – 59.x vagy újabb verziói
 • Mozilla Firefox ESR 52.x
 • Google Chrome 48.x – 64.x verziói

  A Kaspersky Total Security a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngésző verzióit 32 és 64 bites operációs rendszereken egyaránt támogatja.

Táblagépekkel szembeni követelmények:

 • Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
 • 1,66 GHz vagy magasabb órasebességű Intel Celeron processzor
 • 1000 MB szabad RAM

Netbookokkal szembeni követelmények:

 • Intel Atom 1,60 GHz-es vagy gyorsabb processzor
 • 1024 MB szabad RAM
 • 10,1 hüvelykes kijelző 1024x600-as felbontással
 • Intel GMA 950 grafikus processzor
Adatok
Cikkszám
sdf163109
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
argep.hu vatera.hu