BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Quazar Mobile Lens 4X lencse szett

Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett
Quazar Mobile Lens 4X lencse szett

Makró+wide+halszem lencse szett mobiltelefonokhoz, tabletekhez, univerzális, klipsszel és tokkal, LED világítással

  • 3 eltérő funkciójú lencsét tartalmaz
  • beépített LED fény éjszaki felvételekhez
  • szinte minden telefonnal kompatibilis

Fontos! Egyes termékek, például kijelzővédők, tokok képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését; pl. tok esetében az adott telefonnak megfelelő kivágásait. Ennek ellenére igyekszünk folyamatosan minden termékhez pontos és valós képet nyújtani.

Amennyiben valamilyen terméket nem találtál meg oldalunkon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Bővebben
Garancia :
12 hónap
További adatok
Beszerzés alatt! Egyelőre nem rendelhető!
Részletek

Quazar Mobile Lens 4X LED Szelfi Lencse szett

Telefonra csíptethető szelfi lencse szett, makró+széles látószögű+halszem lencsékkel és beépített LED funkcióval, a tökéletes éjszakai felvételekhez.

Ezzel a telefonra csíptethető LED-es lencse szettel, szuper fotókat készíthetsz a telefonod segítségével, akár éjszaka is. A szett 3 eltérő funkciójú lencsét tartalmaz: fisheye, makró és széles látószögű. Plusz beépítésre került egy 2 fokozatban állítható LED segédfény az igazán szuper éjszakai szelfikhez, vagy partyfotókhoz.

LED FUNKCIÓ BULIFOTÓKHOZ ÉS ÉJSZAKAI SZELFIZÉSHEZ

A szelfi lencse szettbe beépítettünk 4db LED fényforrást, amelyek segítségével tökéletesen megvilágított fotókat, szelfiket készíthetsz gyenge fényviszonyok között vagy akár éjszaka is. Szinte bárhol bármivel használható, telefon, tablet, laptop, bármi amire rá lehet csíptetni. A 4db LED 2 fokozatban állítható fényerősséggel gondoskodik a tökéletes megvilágításról. Használható led lámpának, derítő fénynek videóhoz és arc megvilágításhoz portré készítésekor. Használatával bármilyen fényviszonyok között tökéletes felvételeket készíthetsz.

KINYÍLIK A VILÁG A SZÉLES LÁTÓSZÖGŰ LENCSÉKKEL

A lencse szettnek része egy olyan széles látószögű lencse, amivel 158% látótér szélesítést érhetsz el. Ez a lencse az ideális választás a szelfizéshez és csoportképekhez is, mert használatával senki sem maradhat ki a képből, még kis távolságról sem. A super wide lencse a macro lencsével összecsavarva érkezik, és így is kell őket használnod.

A halszemoptika (fish eye lens) egy különálló lencse, amivel 198 fokot tudsz befogni a világból, ami lehetővé teszi hogy meggörbítsd a teret a fotóidon. Segtségével egy nem realisztikus világot varázsolhatsz a képeidre a telefonoddal.

MAKRÓ LENCSE A SZUPERKÖZELI KÉPEKHEZ

A makró lencsével 15x nagyításban elképesztően éles képet készíthetsz apró tárgyakról, vagy szuperközeli felvételeket normál méretű tárgyakról. A fenti képet ezzel a lencsével készítettük, egy sima 5Mp-es kamerájú régebbi okostelefonnal, egy levendula virágról, kb. 5-10mm távolságról. Láthatod, hogy ezzel a lencsével olyan fotózási lehetőségek nyílnak meg előtted, amik korábban elképzelhetetlenek voltak.

A makró lencsét a nagylátószögű lencsével együtt találod meg a csomagban. Használatához le kell csavarnod a széleslátószögű lencséről, és csak a hátsó makró lencsét visszacsavarni a felcsíptethető egységre.

Miután felcsíptetted a telefonod kamerájára a makrót, minden elhomályosul majd, de ne ijedj meg, ez normális, csak akkor élesedik ki a kép, ha nagyon közel tartod a lencsét a fotózni kívánt tárgyhoz. Állvány vagy minél inkább rögzített pozíció használata ajánlott, ugyanúgy, mint a normál fényképezőgépes makrózásnál. 

A DOBOZ TARTALMA

A dobozban tehát 3 féle lencsét találsz, de a macro és a wide lencsét egymásba tekerve szállítjuk. Ajándékba adunk még 2db lencsevédőkupakot, egy USB töltőkábelt a LED fényforráshoz, egy kulcstartót, egy puha tisztítókendőt és egy szatén tasakot, hogy bárhová magaddal vihesd a Quazar 4X lencseszettet.

A Quazar Mobil Lens 3X LED használatával élvezni fogod a fényképezést és mobiloddal is rálelhetsz a világ pillanatnyi szépségére. A 2db lencsevédő kupak és a puha tasak védi a lencséket a karcoktól.

1 ÉV MINŐSÉG GARANCIA ÉS 30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA

Minden termékünkhöz 1 év teljeskörű garanciát biztosítunk! Ha valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a termékkel, természetesen visszafizetjük a teljes vételárat. Ráadásul a törvényi szabályozáson felül plusz 16 napot biztosítunk a visszaküldésre és a vásárlást követő utólagos elállásra a webáruházban vásárolt termékek után.

Így összesen 30 nap elállási, pénzvisszafizetési garancia áll minden Quazar terméket vásárló ügyfelünk számára, hogy az interneten vásárolt terméket kipróbálhassa és csak ezt követően döntsön arról, hogy megtartja-e a készüléket.

Funkció

A szett 3 eltérő funkciójú lencsét tartalmaz: fiseye, macro, és super wide. A makró lencsével éles képet készíthetsz apró tárgyakról. A széles látószögű lencse a tájból nagyobb tartományt fog be. A halszemoptikával 180 fokot tudsz befogni, ami lehetővé teszi egy nem realisztikus világ élvezetét, a lencse használatával élvezni fogod a fényképezést és rálelsz a világ pillanatnyi szépségére.

A lencse kiegészült LED funkcióval a tökéletesen megvilágított selfikért. Szinte bárhol bármivel használható, telefon, tablet, laptop, bármi amire rá lehet csíptetni. A 4 led 2 fokozatban állítható fényerősséggel gondoskodik a tökéletes megvilágításról. Használható led lámpának, derítő fénynek videóhoz és arc megvilágításhoz portré készítésekor. Így mindig tökéletesek lesznek a telefonnal készült felvételeink, legyen bármilyen fényviszony.

Mely készülékekkel használható?

A lencse szett univerzális. Használható iPhone, Nokia, Lenovo, HTC. SAMSUNG, Sony stb. okostelefonokhoz, de ugyancsak alkalmas iPad-dal, tablettel való használatra is.

A használata

Csavaró mozdulattal hajtsa bele a használni kívánt lencsét a lencsetartó klipszbe, majd csíptesse fel az eszköz (telefon, tablet) kamerája elé úgy, hogy a lencse megfelelően illeszkedjen.

Az eszköz bal oldalán található kapcsolóval lehet ki - és bekapcsolni a LED világítást, valamint a megfelelő fokozatot beállítani. A kapcsolónak 3 állása van: kikapcsolt állapot – gyenge fény – erős fény.

A LED feltöltése

A LED fényt egy kicsi beépített akkumulátor üzemelteti, ami az eszköz oldalán található input micro USB csatlakozón keresztül tölthető a következő módon: csatlakoztassa a töltő kábel micro USB csatlakozóját a micro USB bemenetbe. A kábel másik végét csatlakoztassa a számítógép USB 2.0 aljzatába. Csak kikapcsolt állapotban tölthető. Töltéskor a ledek körül vörös fény dereng. Feltöltött állapotban a fény kialszik.

Biztonsági előírások

A szett apró alkatrészeket tartalmaz, amit a kisgyerek lenyelhet, ezeket ne adjuk a gyerekek kezébe!

Tisztítás

Mivel a lencsék érzékenyek a karcolásra, ezeket kizárólag erre alkalmas puha textillel vagy mikroszálas anyaggal szabad tisztítani.  Használat után a lencsét védő kupakot helyezzük fel a lencsére.

Paraméterek

Fisheyelens: 198 fokos látóteret tesz lehetővé

Macro: 15 x nagyítást tesz lehetővé makro üzemmódban

Wide: 158 %- os látótér szélesítést tesz lehetővé. Ez a lencse önállóan nem rögzíthető a lencsetartó klipszbe, csak a makró lencsével együtt használható.

Tartozékok

Lencsevédő kupakok, tisztítókendő, használati utasítás, kulcstartó, töltőkábel, szatén tok

Adatok
Gyártó
Quazar
Cikkszám
QZR-ML03
SPECIFIKÁCIÓ

Mobil Lens 4X LED termékadatok:

Alapanyag:  műanyag klipsz / fém lencsegyűrűk 
Tartozékok:  Magyar nyelvű használati utasítás / Töltőkábel / Tisztító kendő / Bársony tok / Védőkupak 
Méret:  90 x 90 mm / 28 x 72 mm 
Makró lencse:  15 x nagyítást tesz lehetővé 
Wide (nagy látószögű lencse):  158% -os látótér szélesítést tesz lehetővé.
Ez a lencse önállóan nem rögzíthető a lencsetartó klipszbe, csak a makró lencsével együtt használható. 
Fish eye lencse (halszem optika):  198 fokos látóteret tesz lehetővé 
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Ajánlott termékek