BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker

Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker
Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker
Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker
Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker
Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker
Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker
Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker
Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker
Quazar Q-Tracker Medal Személyi GPS tracker

Fontos! Egyes termékek, például kijelzővédők, tokok képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését; pl. tok esetében az adott telefonnak megfelelő kivágásait. Ennek ellenére igyekszünk folyamatosan minden termékhez pontos és valós képet nyújtani.

Amennyiben valamilyen terméket nem találtál meg oldalunkon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Bővebben
Garancia :
12 hónap
További adatok
Beszerzés alatt! Egyelőre nem rendelhető!
Részletek

Q-Tracker Medal

SIM kártyás személyi GPS nyomkövető kétirányú hívás funkcióval

Ezzel a kicsi, de bámulatosan okos eszközzel akkor is biztonságban tudhatod gyermekeidet, idős rokonaidat, vagy éppen házi kedvenceidet, amikor nem vagy a közelükben. A Q-Tracker eszköz egy ingyenesen letölthető telefonos alkalmazás segítségével lehetővé teszi, hogy mindig rajta tarthasd a szemed azokon, akik számodra a legfontosabbak.

 

A Q-Tracker egy GPS alapú, de Wi-Fi, LBS és AGPS kommunikációs rendszereket is igénybevevő nyomkövető eszköz, amelybe SIM kártya is helyezhető, lehetővé téve a kétirányú kommunikációt is.

Tehát amellett, hogy pontosan nyomon követheted az eszköz pozícióját és mozgását, telefon hívást is lehet indítani az eszközről és az eszköz irányába is, amely funkció számtalan helyzetben lehet hasznos, sőt akár életmentő is.

A Q-Tracker mobil applikációjával pillanatok alatt lekérdezhető, és Google térképen nyomon követhető az eszköz pozíciója 5-15m-es pontossággal, akár 1 percenként is, de a mozgás sebességét is jelzi, sőt visszamenőleg rögzíti az adatokat 90 napig.

SOS VÉSZJELZÉS

Mindannyiunk rémálma, hogy kisebb vagy nagyobb gyermekünk, idős szülőnk, nagyszülőnk eltéved, bajba kerül vagy olyan helyzetbe keveredik amikor segítségre lenne szüksége, de nem vagyunk mellette. Ha Q-Tracker személyi nyomkövetőt adsz neki, és megtanítod az eszköz egyszerű használatára, nagyban megnöveled az esélyét, hogy az ilyen szituációk baj nélkül zárulhassanak.

 

 

A Q-Trackerbe normál telefonos SIM kártya helyezhető. Ettől lesz sokkal több ez az eszköz, mint bármely más GPS nyomkövető.

A SIM kártya ugyanis lehetővé teszi, hogy a Q-Tracker használója a Vészjelző gomb hosszú megnyomásával, akár észrevétlenül is vészhívást indítson, az előre betáplált telefonszámokra. Két számot képes tárolni az eszköz. A vészhívás aktiválásával, először az elsődleges számot hívja, ha azt nem tudja elérni, akkor hívja a második számot. Ha szükséges, ezt a ciklust kétszer ismétli meg egymás után az eszköz.

A hívást normál telefonhívásként tudod fogadni, sőt beszélhetsz is vele, mivel a Q-Tracker beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, így meg tudod nyugtatni a bajba került gyermekedet, párodat vagy szülődet. Közben az alkalmazás segítségével lekérdezheted a pontos pozícióját és ha a közelben vagy máris indulhatsz a segítségére, ha távol vagy tőle akkor pedig küldhetsz segítséget a helyszínre.

HÍVÁS ÉS INKOGNITÓ HÍVÁS

A kétirányú kommunikáció azonban ennél is többet jelent. Ha bármilyen okból úgy alakul, telefonodról az eszközbe helyezett SIM kártya telefonszáma fel is hívható. A hívást az eszköz automatikusan fogadja, majd a hangszóró és a mikrofon segítségével beszélgetést lehet folytatni.

Az applikációban engedélyezhető az inkognitó hívás funkció is (voice monitoring). Így az eszköz használójának beleegyezésével, diszkrét hívást indíthatsz a Q-Tracker eszköz felé. Ennek a hívásnak nincsen jele az eszköz oldalán, egyszerűen csak aktiválódik a beépített mikrofon, így belehallgathatsz abba ami az eszköz közvetlen közelében hallható.

 

POZÍCIÓ LEKÉRDEZÉS

Az ingyenesen letölthető alkalmazás Footprint funkciójának segítségével bármikor gyorsan és egyszerűen lekérdezheted a Q-Tracker pozícióját, követheted mozgását. Energiatakarékos módban 1 óránként, standard módban 10 percenként frissíti a pozícióját az eszköz, de a gyors pozícionálás módban ezt 1 percenként is megteheti. Arra figyelj, hogy ez a mód fokozottan igénybe veszi az 500mAh kapacitású akkumulátort, aminek az egyébként kb. 5-7 napos élettartama jelentősen rövidülhet.

A pontos pozíció meghatározásához az eszköz többféle kommunikációs rendszert is igénybe vehet, így a műholdas GPS kapcsolaton kívül, LBS, Wi-Fi és AGPS kapcsolatot is létesíthet. A Q-Tracker kommunikációs rendszertől függően 5-15m-es pontossággal tudja lokalizálni használóját.

A helymeghatározáson kívül, a időről-időre leadott pozíció jelzésnek köszönhetően, az eszköz pontos mozgása, azaz a bejárt útvonal is követhető. Ezeket az adatokat 90 napig képes tárolni.

Mindezek mellett, a mozgás sebességét is képes jelezni, így viszonylag pontosan lehet tudni, hogy gyalog, kerékpárral, vonattal, autóval esetleg busszal halad a Q-Tracker használója.

BIZTONSÁGI ZÓNA

Ez a funkció elsősorban akkor lehet nagyon hasznos, ha kisgyermekeidet esetleg házi kedvencedet szeretnéd biztonságban tudni a Q-Tracker segítségével.

 

 

A Geo-fence funkció használatával lehetőséged van egy biztonsági zóna kijelölésére pl. otthonod körül. Húzhatsz egy tetszőleges sugarú kört, ha azt szeretnéd, hogy csak az így kijelölt zónán belül maradjon a Q-Tracker használója. Ha ezen a zónán kívül kerül, akkor riasztást küld a telefonodra a rendszer, így még időben megakadályozhatod, hogy a veszélyzónák közelébe, vagy egyszerűen csak túl messzire keveredjen gyermeked, vagy házi kedvenced.

DISZKRÉT, DE NÉLKÜLÖZHETETLEN BIZTONSÁGÉRZET

A Q-Tracker használatával megteremtheted azt a biztonságot, amit mindig is szerettél volna érezni szeretteiddel kapcsolatban. Nemcsak rendkívül hasznos eszköz, de az elegáns kidolgozásnak és a kis méretének köszönhetően diszkrét is, könnyedén elfér kistáskában, zsebben vagy akár nyakba akasztva is. Nem nagyobb mint egy kulcstartó, mégis, mintha egy biztonsági őr kísérné szeretteidet minden útjára. Hamar nélkülözhetetlennek érzed majd.

A SIM kártya és a nyaklánc nem tartozék.

1 ÉV MINŐSÉG GARANCIA

Minden termékünkhöz 1 év teljeskörű garanciát biztosítunk! Ha valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a termékkel, természetesen visszafizetjük a teljes vételárat.

 

Működés és funkciók

Az eszköz egy ingyenesen letölthető (Android és iOS is) applikáció segítségével használható okostelefonnal.

A Q-Tracker használatához szükség van egy SIM kártyára (normál SIM, nem nano). Mielőtt a SIM kártyát a trackerbe helyezzük, először tegyük bele egy telefonba és állítsuk be, hogy a SIM ne kérje a használatkor a PIN kódot. (Némely SIM kártya esetében engedélyezni kell a GPS használatot is, bár Magyarországon ezt alapesetben minden SIM tudja. Ha ennek ellenére az Öné mégsem, akkor a beállításokról egyeztessen a mobilszolgáltatójával).

A használat megkezdéséhez helyezze SIM kártyát a Q-Trackerbe a használati utasításnak megfelelően.

 

SOS hívás az eszközzel:

Az applikáción keresztül beállított ’ emergency call number ’  - vész esetén hívandó telefonszám rögzítése után (2 szám rögzíthető), a tracker képes arra, hogy a ki/be kapcsoló gomb hosszan tartó nyomásával felhívja telefonunkat. Amennyiben nincs válasz, a készülék a másodlagosan megadott számot hívja. Ha az sem veszi fel, ismét az elsőt hívja. 2 Kör hívást automatikusan kezdeményez a készülék. 

 

Pozíció lekérdezés:

Gyors pozícionálás (1 perc). Ebben a módban az eszköz egypercenként frissíti a pozícióját. Ebben a módban az akkumulátor fokozott igénybevételnek van kitéve. Standard pozícionálás: 10 percenként frissíti helyzetét. Energiatakarékos pozícionálás: óránként frissíti pozícióját. Az eszköznek az első bekapcsolást követően szüksége van a pontos pozíció felvételéhez tanulási időre, mely kb 5-60 perc. Erre csak az első bekapcsolást követően 1 alkalommal van szükség, amíg igazodik az ország, település szerinti speciális körülményekhez, hálózathoz. 

 

Archívum:

Az eszköz 3 hónapig képes tárolni a vele bejárt útvonalat.

 

Hatókör elhagyás-riasztás (historical route):

Telefonunkon az applikációban , a Geo –fence funkcióban be tudjuk állítani azt a  távolság sugarat, aminek elhagyásakor a készülék riaszt.  A korábban részletezett Gyors – Standard – Energiatakarékos  pozícionálás frissítési idejének megfelelően kaphatunk riasztás jelzést.

 

Hang megfigyelés (voice monitoring)        

Válassza ki az applikációban a ’ voice monitoring ’ funkciót, írja be a kért helyre a saját telefonszámát.  Várjon egy kicsit, majd visszaigazolás után az eszköz küld egy telefonhívást az Ön telefonjára.  A hívás felvétele után hallhatjuk a készülék mikrofonja által észlelt hangokat, észleljük, mi történik az eszköz környezetében, viszont a mi hangunkat nem sugározza.

 

Az eszköz felhívása:

Telefonunkba mentsük el a készülékben lévő SIM kártya számát. Ha a számot felhívjuk, a tracker a hívást automata módon felveszi, és ugyanúgy kommunikálhatunk vele, mint egy rendes telefonnal.

 

Ne zavarj mód (Do not disturb mode)

Az applikáción belül négyféle időintervallum állítható be, amelyeken belül a tracker nem hívható.

 

SMS üzenet küldés

Az applikáción belül beállíthatunk riasztással kapcsolatos szöveges üzeneteket, amit az eszköz küld a megadott telefonszámra.

Adatok
Gyártó
Quazar
Típus
okosóra/aktivitásmérő
Cikkszám
QZR-TR02
SPECIFIKÁCIÓ
Alapanyag: Műanyag, fém kiegészítőkkel
Méret: 38 x 38 x 12 mm
Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás / Csipesz
Pontosság: GPS 5-10 méter / Wifi 15-100 méter
Nettó súly: 22 g
Készenléti idő: 5 nap
Akkumulátor: 500 mAh
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Ajánlott termékek