Szűrés

Házhoz szállítás
1 munkanapon belül - 3 munkanapon belül
Gyártó

Szállítási információk

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizess online bankkártyával és 3% kedvezményt adunk a rendelés összegéből.

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

HappyFace

Mikor és kinek illik tréfás, poénos ajándékot adni?

Nyilván mindenki volt már olyan helyzetben amikor órákig nézelődött ajándék boltokban, és mind hiába, mert egyik termék sem volt megfelelő. Gyakran órák vagy akár napok is elmehetnek azzal, amíg  a legegyedibb ajándékot kiválasszuk a szerettünknek. Természetesen az, hogy kinek és mit ajándékozunk elég széles skálán mozog, de mindig igyekezzünk az egyediségre hajazni. Vannak olyan alkalmak amikor komolyan kell venni ezt, hiszen egy ballagásra, születésnapra, házassági évfordulóra minden esetben érdemes egy maradandó és értékes ajándékot beszerezni. Ilyenkor a jól bevált ékszer, virág, pénz, elektronikai kütyü, utalványok kerülnek előtérbe.

De mik a lehetőségeink egy osztálytársunk, munkatársunk esetén? Amikor az alkalom sem feltétlenül annyira ünnepi, mégis valami tréfás dologgal szeretnénk jelezni neki, hogy nem felejtettük el. Ilyen lehet egy évzáró, egy névnap, egy grill party, egy munkahelyi búcsúztatás vagy épp csak egy semmi dátumhoz nem köthető pillanat, amikor csak szeretnénk meglepni valamivel az illetőt. Nyilván ilyen esetekben nem ajánlott a fenti kedvencek közül válogatni, hiszen mindenki bután nézne ránk ha a barátnőnk lánybúcsújára egy nyaklánccal állítanánk be.

Tovább

Vannak olyan élethelyzetek, illetve olyan emberi kapcsolatok amik és akik igénylik a tréfás ajándékokat. Manapság elég sok helyről tudjuk ezeket beszerezni, a kisebb ajándékboltoktól kezdve akár egy dohányboltig is. De ha igazán nagy meglepetéssel szeretnénk előrukkolni, akkor érdemes az e-x.hu oldalunkon szét nézni. A HappyFace menü alatt csak az ilyen jellegű termékek tárulnak majd elénk. Találhatunk egészen olcsó kategóriájú vicces ajándékokat is, mint például az Emoji-s kulcstartók. De ha megengedhetjük magunknak akkor rendelést adhatunk le akár a legújabb divatot követő Unikornisos párnára is. Minden ilyen jellegű alkalmat garantáltan feldobjuk majd az ilyen stílusú ajándékokkal.

Tovább