BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Oral-B Vitality Star Wars D12.513 gyermek elektromos fogkefe + útitok

Oral-B Vitality Star Wars D12.513 gyermek elektromos fogkefe + útitok
Oral-B Vitality Star Wars D12.513 gyermek elektromos fogkefe + útitok
Garancia :
24 hónap
Tartozék fogkefefej :
1 db
További adatok
Beszerzés alatt! Egyelőre nem rendelhető!
Részletek

Pro időmérő, Disney Magic Timer App, 2D Tisztítóhatás, 1 üzemmód (Mindennapos fogmosás), NiMH akkumulátor, ceruzartartó

 

 

A Jégvarázs mesefigurákkal díszített Oral-B Stages Power Kids elektromos gyerekfogkefe a fej forgó mozgásának köszönhetően kiváló tisztítóhatást nyújt, miközben élménnyé varázsolja a fogmosást és segít elsajátítani annak helyes technikáját.

A forgó mozgást végző Power fogkefefej extra puha sörtékkel rendelkezik, így mélyre hatolóan tisztítja a gyermekek fogait, miközben segít neki elsajátítani a megfelelő fogmosási technikát. 3 éves kor felett ajánljuk, hiszen kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a gyermekek szájába, miközben hatékony, ugyanakkor gyengéd tisztítóerőt nyújt számukra.

A fogkefe markolatába beépített tölthető akkumulátor gondoskodik arról, hogy a fogmosási élmény csak egy gombnyomásnyira legyen. Az akkumulátor egy töltéssel akár 5 napon keresztül képes működtetni a fogkefét.

Mi a titka annak, hogy az Oral-B Stages Power Kids gyerekfogkefével a gyerekek hosszabb ideig mosnak fogat
 

Egy innovatív megoldás, hogy gyermekénél tovább tartson a fogmosás! Az Oral-B Disney Magic Timer időmérő alkalmazása a kicsik kedvenc Disney mesefiguráival varázsolja élménnyé a fogmosást, így 10-ből 9 gyerek hosszabb ideig mos majd fogat. Vásároljon bármilyen Oral-B Stages terméket, töltse le a Disney Magic Timer applikációt, majd okostelefonjának képernyőjét ráírányítva a termékre megnézhetik, ahogyan a mesebeli figurák életre kelnek! 

 

Miközben gyermeke fogat mos, egy igazi titokra bukkanhat! Ugyanis, minél tovább tart a fogmosás, annál jobban feltárul a meglepetés kép, amit elrejtettünk a terméken. 

 

A gyermekekre annál több meglepetés vár, minél többször használják fogmosás közben a Magic Timer applikációt - elsajátítva így az egészséges szájápolás rutinját is.

 

Figyelje a naptárat és kövesse nyomon gyermeke fejlődését, amint fogmosásról-fogmosásra egyre közelebb kerül az egészséges szájápolási rutin elsajátításához!

 

Az Oral-B DreamPlay által támogatott Disney Magic Timer alkalmazása letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből

 
 

GYIK

 
Melyek az előnyei annak, ha a gyermekem tölthető elektromos gyerekfogkefével mos fogat?

A gyermek kezébe adott tölthető elektromos gyerekfogkefe hatékonysága segíti őt az alaposabb fogmosásban, még úgy is, ha fogmosási technikája még nem teljesen kifinomult.

Miért fog a gyermekem hosszabb ideig fogat mosni az Oral-B Disney Magic Timer applikációjának köszönhetően?

Az Oral-B Disney Magic Timer applikáció mesebeli Disney figuráival segít, hogy gyermeke megszokja a fogorvosok által ajánlatott 2-perces fogmosási időt. Ha telefonjának képernyőjét ráirányítja bármelyik Oral-B Stages termékre, a fogkefén található figura életre kel, miközben a fogmosás hosszától függően egyre inkább előtűnik majd a kép. Minél többször mos fogat a gyermek, annál több kép válik láthatóvá. Sőt: a naptár funkció segítségével nyomon követhető a fejlődés is.

Honnan tudom biztosan, hogy a megfelelő szájápolási terméket választom gyermekem számára, amikor annyi minden közül lehet választani?

Az Oral-B Stages fogápolási termékek kifejezetten úgy kerültek kialakításra, hogy gyermekének mindig az adott fejlődési szakaszához igazodó szájápolást nyújtsák. Tehát, amikor szájápolási terméket szeretne vásárolni, keresse azokat az Oral-B Stages termékeket, melyek gyermeke életkorához passzolnak. Így garantált, hogy a megfelelő szájápolást biztosítja majd számára.

Adatok
GLS futár
1390 Ft
Foxpost csomagautomata
990 Ft
Gyártó
Braun
Cikkszám
TT7013
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Ajánlott termékek