Oral-B Vitality Plus Cross Action elektromos fogkefe 2 db pótfejjel

Oral-B Vitality Plus Cross Action elektromos fogkefe 2 db pótfejjel
Gyártó
Braun
Garancia
24 hónap
Tartozék fogkefefej
2 db
Szállítás
3 munkanapon belül
7 990 Ft

Fontos! Egyes termékek képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését (például kijelzővédők, tokok). Ennek ellenére igyekszünk folyamatosan minden termékhez pontos és valós képet nyújtani.

Amennyiben valamilyen terméket nem találtál meg oldalunkon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Részletek

 

 • 2D technológia (forgó, rezgő)
 • Újratölthető
 • Nyomásérzékelő
 • Tartozék pótfejek: 2 db Cross Action
 • Indukciós töltő
 • 1 Üzemmód

 

   A Vitality Plus Cross Action fogkefe percenkénti 7600 forgó mozdulatával kiváló teljesítményt nyújt a lepedékeltávolításban. Fogkefefeje a lepedékeltávolítás érdekében igazodik minden egyes fog alakjához és gyengéden távolítja el az elszíneződéseket. Rezgő és forgó mozgást végez, így fellazítja és kisöpri a lepedéket. Kiváló lepedékeltávolítás. Minden egyes fogat körbeölel.   A készülék nem rendelkezik töltöttségi kijelzővel. Ez a funkció az Oral-B Pro 500-tól érhető el. 

    

    Vitality készüléknél a teljes feltöltés 16 órát vesz igénybe, ami kb 20 perc használatot tesz lehetővé. A készülék tájékoztatójában írtaknak megfelelően érdemes a készüléket használni; "mindennapi használatkor a markolatot célszerű a hálózatba kapcsoltan a töltőegységen tárolni, hogy fenntartsuk a fogkefe teljes töltöttségi szintjét. A készüléket nem lehet túltölteni." Ahhoz, hogy az akkumulátor maximálisan jól működjön, félévente kell lemeríteni teljesen.

     

    Adatok
    Cikkszám
    BRD12523CA-2CA
    Kiegészítő termékek
    -14%
    11 990 Ft
    10 290 Ft
    Vélemények

    Legyen Ön az első, aki véleményt ír!