BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Mobil lencse szettel tökéletes képeket készíthetünk!

2019.03.04 10:14

A legtöbben ma már nem vásárolnak méregdrága fényképezőgépeket csak azért, hogy családi eseményeiket, kirándulásaikat vagy a hétvégi bulikat megörökítsék.

Ez leginkább annak köszönhető, hogy egyre inkább mosódik el az egyszerű kompakt fényképezőgépek és az okostelefonok kamerái között a teljesítménybeli különbség. Egy otthoni vagy közösségi portálra szánt fotó minőségét ugyanis bőven meghaladják már a modern telefonok kamerái. A Facebookon, Instagramon és a Youtubeon is számtalan kép és videó található, amit már nem fényképezőgéppel vagy külön kamerával rögzítenek, hanem okostelefonnal.

Talán az egyetlen hiányosság a hagyományos fotó masinák és a telefonok fotói között a mechanikus zoom, vagyis a közelítés és a különböző hatások között van, amit a lencsék hatására érhetünk el a mára már robusztusnak számító hagyományos készülékekkel. Ezt leszámítva azonban a telefonok rövid időn belül már a hétköznapi használatra teljesen fel fogják váltani a méretes plusz eszközöket, amelyeket már csak a profi fotósok és az újságírók fognak csak használni.

Széles látószög, halszem és makró mód

Ma már bárki készíthet széles látószögű képeket, halszem hatású fotókat és egészen közelről is örökíthet meg tárgyakat, állatokat, növényeket vagy éppen embereket a makró mód segítségével. Mindezt már okostelefonon és táblagépen is! Ehhez mindössze az e-x.hu webáruházban is kapható, Quazar Mobile Lens 4x lencse szettre van szükség, amely három különböző funkciójával segíti a hobbi fotósok érdekes és jó minőségű képeinek megvalósítását.

Ez a felcsíptethető kiegészítő beépített LED fénnyel is rendelkezik, amely elősegíti az éjszakai felvételek készítését is. Az éjszakai képekhez 4 darab fényforrás biztosítja a tökéletes fényhatást, miközben a széles látószögű lencse 158%-os látóteret tesz lehetővé, hogy senki ne maradjon le a csoportképekről. A halszem optika segítségével klasszikus „fish eye” effekt érhető el, amely egy meggörbített valóságot mutat 198 fokban. A makró móddal pedig 15x-ös nagyításban láthatod, az 5-10 milliméter távolságra lévő tárgyakat. Mindezt 1 év minőségi garanciával és 30 napos elállási garanciával kaphatod most meg!