BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szállítási információk

TOP termékek

e-x.hu webáruház hivatalos Blog oldala

Ezek ma a legmegbízhatóbb vírusirtók

2018.10.27 13:57

Néhány évvel ezelőtt a számítógépeinket egyedül a vírusoktól kellett féltenünk.

Azonban manapság már sokat hallani a különböző zsaroló vírusokról, cripto valuta bányász programokról, mallware-ekről, adware-ekről és trójai kártevőkről is. A kártékony appok száma mára már szinte végtelen számúra növekedett és egyes változatok például pont vírusirtónak adják ki magukat, miközben ők maguk is a háttérben futó tevékenységeket hajtanak végre.

A legnagyobb kérdés mindig az, hogy a fizetős vagy az ingyenes változatok a jobbak ha vírusirtó programról van szó. Természetesen az ingyenes változatok is megfelelőek, hiszen a semminél az ingyenes vírusirtó korlátolt tudása is megfelelő, ám ha maximális védelemmel szeretnénk gépünket ellátni, akkor célszerű rászánni valamennyi összeget is. A legnépszerűbb fizetős vírusirtó programok 2018-ban: a Kaspersky Anti-Virus, az ESET NOD32 Antivirus, a McAfee AntiVirus Plus, a Symantec Norton AntiVirus, a Webroot SecureAnywhere Antivirus, a Bitdefender Antivirus Plus, a Sophos Home Premium, az Avast Pro Antivirus, az Emsisoft Anti-Malware, a Trend Micro Antivirus+ Security, az AVG Internet Security, az Avira Antivirus Pro, az F-Secure Safe és persze a Windowsokba beépített Microsoft Windows Defender.

Megéri antivírus programokba fektetni!

Bár nagyon sokan úgy érzik, hogy nem éri meg előfizetni ezekre a vírusirtókra, ez nagy tévedés. Az akár pár ezer forintos éves díjért cserébe biztonságba tudhatjuk fontos dokumentumainkat, képeinket, videóinkat és minden beállítást és kapcsolatot ami a számítógépünkön van. A legtöbb program ugyanis még az internetes és e-mailezős alkalmazásokat is szűri, így blokkolva az interneten terjedő vírusok és férgek támadását.

Az e-x.hu jóvoltából, most rendkívül kedvező áron juthatunk hozzá a két legnépszerűbb vírusirtó különböző licenceihez, így a Kaspersky Anti-Virus 2018-hoz, az ESET NOD32 Antivirus Home Edition-höz, a Kaspersky Internet Seciruty-hez és az ESET Cyber Secutiry-hez is. Az otthoni és céges felhasználásra is felhasználható vírusirtók óriási biztonságot nyújtanak majd hosszú időn át a gépünknek, amelyhez állandó, naprakész frissítéseket is állandóan kapni fogunk az előfizetésünk teljes ideje alatt.