Új jelszó kérése
 

ESET Cyber Security, 2 év licenc hosszabbítás

ESET Cyber Security, 2 év licenc hosszabbítás

ESET Cyber Security szoftver


Licenc hosszabítás:

Kérjük, rendeléskor add meg hosszabbítandó/bővítendő licenced (EAV- kezdetű) felhasználónevét és jelszavát. Minden esetben ellenőrizzük tartozik-e a megadott adatokhoz érvényes, vásárolt licenc.

Csak vásárolt licencek meghosszabbítása lehetséges. Újságregisztrációs licenc megújításához a magazin aktuális számában tájékozódj.

 


Egyes termékek képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését (például kijelzővédők, tokok). Ennek ellenére igyekszünk folyamatosan minden termékhez pontos és valós képeket nyújtani.

Amennyiben valamilyen terméket nem találtál meg oldalunkon, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Szállítás:
3 munkanapon belül
17 910 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Gyors és hatékony védelemnek köszönhetően az ESET Cyber Security a rendszer lassítása nélkül biztosítja a magasabb biztonsági szintet. Általánosan elfogadott tény, hogy a Mac/Linux operációs rendszerek a Windows® platformhoz képest biztonságosabbak. Ezzel együtt egyetlen rendszer sem vákuumban működik, és a kártékony kódok készítői folyamatosan keresik a lehetőséget arra, hogyan tudnak több operációs rendszeren is működő kártevőket készíteni. Az ESET Cyber Security hatástalanítja a Macintoshra készült kártevőket, de a Linuxra vagy Windowsra készült fenyegetéseket is megállítja, csakúgy, mint a multi-platform vírusokat.

Alacsony erőforrásigényének köszönhetően a keresőmotor észrevétlenül dolgozik a háttérben, és anélkül tartja távol a károkozókat, hogy zavarná a felhasználót a munkavégzésben.

Tények a Mac gépeket érintő kártevőkről

Szükséges-e antivírus szoftvert telepíteni Mac-es számítógépére? Hány kártevő létezik jelenleg, amely a Mac gépeket is veszélyezteti?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ, ha ellátogat ezzel a speciális témával foglalkozó aloldalunkra.

Ne hagyja, hogy a közhiedelmek félrevezessék, hiszen számítógépének éppúgy szüksége van egy modern biztonsági rendszerre, hogy védve legyen az interneten keresztül érkező fenyegetésekkel szemben, mint a más rendszereket futtató számítógépeknek.


Kedvezmények:

Magánszemélyeknek adott kedvezmény:

 

50% kedvezményre jogosult aki,

  • aktív tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkezik vagy
  • pedagógus vagy
  • egészségügyi szakdolgozó (megtalálható az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal által vezetett nyilvántartásban) vagy
  • nyugdíjas (öregségi nyugdíj, rehabilitációs vagy rokkantsági ellátás, özvegyi nyugdíj esetén)

 

Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak.

A kedvezményre történő jogosultságot ellenőrizzük minden ilyen vásárlás esetén.

Webáruházunkban történő regisztrációt követően állítjuk be a megadott kedvezményt.


 

Ajánljuk, hogy vásárlás előtt próbáld ki a ESET Cyber Security szoftver 30 napos próbaváltozatát!

Próbaváltozat letöltése »

Adatok
Rendszerkövetelmények
Macintosh számítógép 32 vagy 64 bites Intel processzorral, minimum OS X 10.6 operációs rendszer, Memóriaigény: 300 MB, Lemezterület (telepítőcsomag): 60 MB, Lemezterület (telepített szoftver): 150 MB
Cikkszám
sdf185757
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
argep.hu vatera.hu